Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dojna Juvignac Football club
3-5-2 rops Tactiek 442
51% Balbezit 49%
28% Spel op eigen helft 72%
51 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 0
62.3 gemiddelde waardering 37.2
uitmuntend Schieten matig
uitstekend Passen zwak
solide Verdedigen redelijk


5e minuut.
Brébion heeft problemen om de bal te vangen. Brébion met een sublieme pass. Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco is nu in balbezit. Blanco schiet op doel. Pagani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Środoń speelt de bal door. Nguyen rent richting de bal. Nguyen met een sublieme pass. Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
dojna - Juvignac Football club 1:0

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bayle met een snelle inworp. Brébion geeft een lange en hoge pass. Blanco rent richting de bal. Blanco schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Brébion probeert naar een medespeler te passen. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo rent richting de bal. Gallardo haalt uit met een fantastische trap. Pagani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
dojna - Juvignac Football club 2:0

14e minuut.
Chodacki rent richting de bal. Blanco verovert de bal door een tackle van achteren. Blanco speelt de bal door. Gallardo rent richting de bal. Gallardo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Gallardo rent richting de bal. Gallardo passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Gabeira de bal onder controle te krijgen. Blanco is nu in balbezit. Blanco schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Blanco rent richting de bal. Nguyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nguyen geeft een hoge lob. Gallardo rent richting de bal. Gallardo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Fernández Arenas rent richting de bal. Jacques onderschept slim de pass. Jacques geeft een lange en hoge pass. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Frimodig met een sublieme pass. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco probeert naar een medespeler te passen. Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Cruz Junior met een sublieme pass. Brébion rent richting de bal. Brébion geeft een hoge lob. Blanco heeft problemen om de bal te vangen. Blanco draait met de bal, schiet en ... Pagani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Fernández Arenas geeft een hoge lob. Chodacki kopt de bal weg. Klungelig pakt Ledesma de bal. Gardas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardas haalt uit met een fantastische trap. Frimodig bokst de bal weg.

29e minuut.
Ledesma probeert naar een medespeler te passen. Brébion met een sublieme pass. Bayle bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayle geeft een hoge lob. Gabeira kopt de bal weg. Pagani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Blanco is nu in balbezit. Blanco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dojna - Juvignac Football club 3:0

36e minuut.
Daar is Paielli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bayle rent richting de bal. Gallardo speelt de bal door. Blanco rent richting de bal. Blanco draait met de bal, schiet en ... Pagani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo draait met de bal, schiet en ... Pagani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dojna - Juvignac Football club 4:0

39e minuut.
Środoń verovert de bal door een tackle van achteren. Bierut is nu in balbezit. Jacques onderschept slim de pass. Jacques geeft een lange en hoge pass. Blanco maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Santos geeft een hoge lob. Blanco rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Gabeira ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Gabeira naar de kleedkamers voor een vroege douche. Blanco raakt geblesseerd tijdens het duel. Gallardo legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Pagani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
dojna - Juvignac Football club 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dojna 29%, Juvignac Football club 71%.
dojna - Juvignac Football club 5:0

46e minuut.
Gardas is nu in balbezit. Gallardo verovert de bal door een tackle van achteren. Bierut rent richting de bal. Gallardo rent richting de bal. Gallardo haalt uit met een fantastische trap. Pagani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

47e minuut.
Klungelig pakt Bierut de bal. Środoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Środoń passt de bal zonder na te denken. Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Trifunac rent richting de bal. Gallardo onderschept slim de pass. Gallardo probeert naar een medespeler te passen. Blanco rent richting de bal. Blanco haalt uit met een fantastische trap. Pagani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Pagani maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Środoń kopt de bal weg. Brébion probeert naar een medespeler te passen. Blanco heeft problemen om de bal te vangen. Blanco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Buchan verovert de bal door een tackle van achteren. Środoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Środoń geeft een hoge lob. Klungelig pakt Blanco de bal. Blanco schiet op doel. Pagani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Nguyen geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
dojna - Juvignac Football club 6:0

55e minuut.
Trifunac geeft een hoge lob. Środoń rent richting de bal. Środoń met een sublieme pass. Blanco is nu in balbezit. Blanco haalt uit met een fantastische trap. Pagani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gallardo rent richting de bal. Gallardo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bayle neemt de hoekschop. Gallardo springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Środoń speelt de bal door. Nguyen is nu in balbezit. Nguyen passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Blanco de bal. Blanco draait met de bal, schiet en ... Pagani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
dojna - Juvignac Football club 7:0

62e minuut.
Borek onderschept slim de pass. Borek met een sublieme pass. Jacques bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacques geeft een lange en hoge pass. Gallardo maakt een snoekduik en kopt de bal. Pagani bokst de bal weg. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dojna - Juvignac Football club 8:0

64e minuut.
Gallardo passt de bal zonder na te denken. Środoń rent richting de bal. Środoń passt de bal zonder na te denken. Blanco is nu in balbezit. Blanco draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

67e minuut.
Nguyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nguyen passt de bal zonder na te denken. Blanco rent richting de bal. Blanco schiet op doel. Pagani probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bigus komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Brébion kopt de bal weg. Trifunac bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco is nu in balbezit. Blanco schiet op doel. Pagani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gallardo rent richting de bal. Gallardo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lagonikakis komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Brébion met een sublieme pass. Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo passt de bal in één keer door. Blanco rent richting de bal. Blanco draait met de bal, schiet en ... Pagani bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Nguyen geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gallardo is nu in balbezit. Gallardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dojna - Juvignac Football club 9:0

83e minuut.
Chodacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chodacki passt de bal met de wreef. Bigus probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gallardo is nu in balbezit. Gallardo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Santos verovert de bal door een tackle van achteren. Santos geeft een hoge lob. Trifunac is nu in balbezit. Gallardo verovert de bal door een tackle van achteren. Gallardo schiet op doel. Pagani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dojna - Juvignac Football club 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dojna 28%, Juvignac Football club 72%.
dojna - Juvignac Football club 10:0