Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sapiacains FC Pingouins
Cheyenne Tactiek 4-3-3
54% Balbezit 46%
22% Spel op eigen helft 78%
22 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 2
54.5 gemiddelde waardering 38.3
uitmuntend Schieten redelijk
solide Passen goed
solide Verdedigen zwak


5e minuut.
Fernández Carbajo speelt de bal door. Salle bereikt de bal nog maar net als eerste. Salle passt de bal met de wreef. Balseiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Balseiro schiet op doel. Sánchez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Dragunek is nu in balbezit. Guoli onderschept slim de pass. Guoli met een sublieme pass. Rígoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rígoli haalt uit met een fantastische trap. Sánchez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Balseiro is nu in balbezit. Balseiro draait met de bal, schiet en ... Sánchez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sapiacains - FC Pingouins 1:0

8e minuut.
Salle is nu in balbezit. Klungelig pakt Salle de bal. Salle speelt de bal door. Balseiro rent richting de bal. Balseiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sapiacains - FC Pingouins 2:0

10e minuut.
Wortmann geeft een lange en hoge pass. Inworp. Salle met de inworp. Guoli is nu in balbezit. Guoli draait met de bal, schiet en ... Sánchez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Salle geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rígoli rent richting de bal. Rígoli haalt uit met een fantastische trap. Sánchez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sapiacains - FC Pingouins 3:0

16e minuut.
Salle rent richting de bal. Salle speelt de bal door. Guoli probeert naar een medespeler te passen. Rígoli rent richting de bal. Rígoli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Salle is nu in balbezit. Salle met een sublieme pass. Rígoli rent richting de bal. Daar is Rígoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rígoli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Salle met een sublieme pass. Rígoli rent richting de bal. Rígoli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sapiacains - FC Pingouins 4:0

23e minuut.
Daar is Dragunek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Charpentier verovert de bal door een tackle van achteren. Charpentier probeert naar een medespeler te passen. Salle rent richting de bal. Salle geeft de bal voor. Sánchez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Mostowski met een sublieme pass. Charpentier is nu in balbezit. Charpentier geeft een lange en hoge pass. Rígoli is nu in balbezit. Rígoli schiet op doel. Sánchez bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
sapiacains - FC Pingouins 5:0

33e minuut.
Charpentier met een sublieme pass. Rígoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Deufel ... Strafschop! Deufel krijgt een gele kaart. Rígoli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Guoli zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Sánchez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
sapiacains - FC Pingouins 6:0

39e minuut.
Szita verovert de bal door een tackle van achteren. Salle is nu in balbezit. Salle passt de bal zonder na te denken. Guoli is nu in balbezit. Guoli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sapiacains 21%, FC Pingouins 79%.
sapiacains - FC Pingouins 6:0

46e minuut.
Inworp. Rochette zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Guoli geeft de bal voor. Rígoli springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Deufel passt de bal in één keer door. Zekeridis is nu in balbezit. Zekeridis geeft de bal voor. Rígoli krijgt zijn hoofd ertegen. Sánchez maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
sapiacains - FC Pingouins 7:0

54e minuut.
Szita passt de bal in één keer door. Rochette rent richting de bal. Rochette geeft een lange en hoge pass. Rígoli is nu in balbezit. Rígoli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Guoli geeft een hoge lob. Domenech heeft problemen om de bal te vangen. Rígoli is nu in balbezit. Rígoli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sapiacains - FC Pingouins 8:0

60e minuut.
Szita geeft de bal voor. Fernández Carbajo rent richting de bal. Met opzet legt Pachulski zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Pachulski moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Pachulski schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

78e minuut.
Zekeridis geeft een lange en hoge pass. Rochette rent richting de bal. Rochette met een sublieme pass. Klungelig pakt Balseiro de bal. Balseiro schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Na een snelle pass probeert Mostowski de bal onder controle te krijgen. Domingo geeft een hoge lob. Rígoli rent richting de bal. Rígoli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sapiacains - FC Pingouins 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sapiacains 23%, FC Pingouins 77%.
sapiacains - FC Pingouins 9:0