Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC LENS sapiacains
4-3-3 Tactiek Cheyenne
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
11 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
46.6 gemiddelde waardering 40.7
solide Schieten goed
solide Passen matig
goed Verdedigen redelijk


6e minuut.
Roliço das Veias speelt de bal door. Deufel bereikt de bal nog maar net als eerste. Deufel passt de bal zonder na te denken. Pachulski is nu in balbezit. Pachulski draait met de bal, schiet en ... Batteux kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Fleury is nu in balbezit. Bouzas verovert de bal door een tackle van achteren. Bouzas geeft een lange en hoge pass. Pachulski rent richting de bal. Pachulski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
SC LENS - sapiacains 1:0

24e minuut.
Pachulski is nu in balbezit. Autreve rent richting de bal. Autreve passt de bal in één keer door. Pachulski rent richting de bal. Pachulski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Bouzas passt de bal zonder na te denken. Gavito bereikt de bal nog maar net als eerste. Yahiaoui onderschept slim de pass. Deufel bereikt de bal nog maar net als eerste. Deufel schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Batteux probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC LENS 58%, sapiacains 42%.
SC LENS - sapiacains 1:0

52e minuut.
Maldonado verovert de bal door een tackle van achteren. Maldonado passt de bal in één keer door. Pachulski is nu in balbezit. Pachulski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SC LENS - sapiacains 2:0

53e minuut.
Sicard met een sublieme pass. Georgiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgiev passt de bal in één keer door. Vautrin is nu in balbezit. Vautrin geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Maldonado passt de bal in één keer door. Gavito probeert naar een medespeler te passen. Autreve rent richting de bal. Autreve draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SC LENS - sapiacains 3:0

76e minuut.
Maurin geeft de bal voor. Inworp. Maldonado met een snelle inworp. Pachulski is nu in balbezit. Pachulski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC LENS 57%, sapiacains 43%.
SC LENS - sapiacains 3:0