Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brothers for life sapiacains
PRISE EN MAIN Tactiek Cheyenne
51% Balbezit 49%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 5
49.9 gemiddelde waardering 59.9
goed Schieten uitstekend
goed Passen goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


8e minuut.
Zekeridis probeert naar een medespeler te passen. Salle bereikt de bal nog maar net als eerste. Salle passt de bal met de wreef. Guoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Salle speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rígoli rent richting de bal. Rígoli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Brothers for life - sapiacains 0:1

14e minuut.
Inworp. Salle met de inworp. Guoli probeert naar een medespeler te passen. Balseiro is nu in balbezit. Balseiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Brothers for life - sapiacains 0:2

17e minuut.
Juhart geeft de bal voor. Rochette met een sublieme pass. Klungelig pakt Mednyánszky de bal. Rígoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rígoli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Brothers for life - sapiacains 0:3

19e minuut.
Rígoli is nu in balbezit. Guoli is nu in balbezit. Mednyánszky maakt een afschuwelijke overtreding. Mednyánszky krijgt een gele kaart. Guoli raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Guoli kan niet meer verder spelen. Châtelain komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Pietrkiewicz is nu in balbezit. Pietrkiewicz passt de bal in één keer door. Daar is Paharnicu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rígoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rígoli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brothers for life 65%, sapiacains 35%.
Brothers for life - sapiacains 0:3

49e minuut.
Fernández Carbajo verovert de bal door een tackle van achteren. Juhart verovert de bal door een tackle van achteren. Heinz bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinz draait met de bal, schiet en ... Dutruel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Brothers for life - sapiacains 1:3

62e minuut.
Châtelain probeert naar een medespeler te passen. Mednyánszky is nu in balbezit. Rígoli onderschept slim de pass. Rígoli schiet op doel. Cote probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Brothers for life - sapiacains 1:4

68e minuut.
Heinz passt de bal zonder na te denken. Noodapera rent richting de bal. Met opzet legt Fernández Carbajo zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Fernández Carbajo moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Fernández Carbajo schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Noodapera raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Morfonios neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Brothers for life - sapiacains 2:4

72e minuut.
Homem de Mello rent richting de bal. Epremyan verovert de bal door een tackle van achteren. Noodapera rent richting de bal. Noodapera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Brothers for life - sapiacains 3:4

86e minuut.
Kroča geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Châtelain zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Salle is nu in balbezit. Salle schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brothers for life 67%, sapiacains 33%.
Brothers for life - sapiacains 3:4