Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Elsa Football Club dojna
a Tactiek 3-5-2 rops
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
55.4 gemiddelde waardering 62.3
very good Schieten excellent
very good Passen very good
very good Verdedigen excellent


8e minuut.
Santos verovert de bal door een tackle van achteren. Santos geeft de bal voor. Gallardo rent richting de bal. Gallardo haalt uit met een fantastische trap. Ben Barek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elsa Football Club - dojna 0:1

12e minuut.
Fonseca rent richting de bal. Fonseca passt de bal zonder na te denken. Macón is nu in balbezit. Macón draait met de bal, schiet en ... Frimodig werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Środoń kopt de bal weg. Gallardo is nu in balbezit. Siigur tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gallardo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Środoń neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Ben Barek bokst de bal weg.

15e minuut.
Macón bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledesma begaat een overtreding. Macón raakt geblesseerd tijdens het duel. Lacroix zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Jewutis kopt de bal weg. Frimodig probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Santos kopt de bal weg. Daar is Buchan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Macón rent richting de bal. Macón haalt uit met een fantastische trap. Frimodig maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Elsa Football Club - dojna 1:1

20e minuut.
Gallardo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Celý komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Jacques onderschept slim de pass. Jacques geeft de bal voor. Celý rent richting de bal. Celý draait met de bal, schiet en ... Ben Barek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Jacques is nu in balbezit. Jacques passt de bal zonder na te denken. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco haalt uit met een fantastische trap. Ben Barek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

25e minuut.
Fonseca met een sublieme pass. Salas is nu in balbezit. Skiba verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Blanco de bal. Blanco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Elsa Football Club - dojna 1:2

27e minuut.
Macón is nu in balbezit. Macón passt de bal in één keer door. Macías bereikt de bal nog maar net als eerste. Macón bereikt de bal nog maar net als eerste. Macón draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Brébion controleert de bal met de borst. Salas is nu in balbezit. Brébion maakt een afschuwelijke overtreding. Brébion krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Siigur geeft een lange en hoge pass. Inworp. Nguyen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Środoń is nu in balbezit. Środoń geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Skiba probeert naar een medespeler te passen. Brébion is nu in balbezit. Brébion passt de bal zonder na te denken. Blanco is nu in balbezit. Blanco draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Elsa Football Club - dojna 1:3

44e minuut.
Siigur kopt de bal weg. Natouri bereikt de bal nog maar net als eerste. Natouri passt de bal zonder na te denken. Macón is nu in balbezit. Macón schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elsa Football Club 49%, dojna 51%.
Elsa Football Club - dojna 1:3

58e minuut.
Brébion bereikt de bal nog maar net als eerste. Brébion speelt de bal door. Celý rent richting de bal. Celý draait met de bal, schiet en ... Ben Barek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Buitenspel voor Celý. Goede buitenspelval van de verdediging. Siigur neemt vlug de vrije trap. Buchan bereikt de bal nog maar net als eerste. Macón verovert de bal door een tackle van achteren. Macón haalt uit met een fantastische trap. Frimodig kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Jacques passt de bal in één keer door. Šram bereikt de bal nog maar net als eerste. Środoń onderschept slim de pass. Środoń draait met de bal, schiet en ... Ben Barek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elsa Football Club - dojna 1:4

63e minuut.
Pudełko komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Inworp. Sauvage komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Jacques onderschept slim de pass. Jacques passt de bal zonder na te denken. Celý is nu in balbezit. Celý draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Elsa Football Club - dojna 1:5

79e minuut.
Sauvage probeert naar een medespeler te passen. Buchan geeft een hoge lob. Šram probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Blanco is nu in balbezit. Blanco schiet op doel. Ben Barek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Celý is nu in balbezit. Celý haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Elsa Football Club - dojna 1:6

81e minuut.
Pudełko passt de bal in één keer door. Natouri is nu in balbezit. Natouri speelt de bal door. Macías rent richting de bal. Macías draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Salas passt de bal met de wreef. Buchan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jewutis. Jewutis krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Klungelig pakt Skiba de bal. Skiba passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Celý de bal. Celý schiet op doel. Ben Barek probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Elsa Football Club - dojna 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elsa Football Club 53%, dojna 47%.
Elsa Football Club - dojna 1:7