Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dojna Elsa Football Club
3-5-2 rops Tactiek a
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
11 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 0
59.9 gemiddelde waardering 56.2
very good Schieten very good
very good Passen very good
formidable Verdedigen very good


24e minuut.
Macón onderschept slim de pass. Macón passt de bal met de wreef. Jewutis is nu in balbezit. Jewutis schiet op doel. Ledesma probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Bayle passt de bal in één keer door. Siigur rent richting de bal. Celý onderschept slim de pass. Celý draait met de bal, schiet en ... Ben Barek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
dojna - Elsa Football Club 1:0

43e minuut.
Nguyen rent richting de bal. Nguyen passt de bal zonder na te denken. Daar is Siigur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Celý rent richting de bal. Celý draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dojna 55%, Elsa Football Club 45%.
dojna - Elsa Football Club 1:0

55e minuut.
Siigur geeft een hoge lob. Natouri speelt de bal door. Lacroix probeert de bal aan de voet te houden. Nguyen rent richting de bal. Nguyen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Jacques rent richting de bal. Macías is nu in balbezit. Jewutis bereikt de bal nog maar net als eerste. Macías bereikt de bal nog maar net als eerste. Macías schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pudełko komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Buchan geeft de bal voor. Inworp. Natouri met een snelle inworp. Macón bereikt de bal nog maar net als eerste. Macón draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Inworp. Sauvage komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Šram passt de bal zonder na te denken. Pudełko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pudełko passt de bal in één keer door. Jewutis bereikt de bal nog maar net als eerste. Jewutis schiet op doel. Frimodig verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Skiba geeft de bal voor. Siigur speelt de bal door. Jacques geeft een lange en hoge pass. Blanco rent richting de bal. Blanco draait met de bal, schiet en ... Paal!

80e minuut.
Skiba passt de bal in één keer door. Šram rent richting de bal. Pudełko speelt de bal door. Natouri bereikt de bal nog maar net als eerste. Natouri geeft een hoge lob. Frimodig verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Skiba bereikt de bal nog maar net als eerste. Skiba passt de bal zonder na te denken. Blanco rent richting de bal. Blanco haalt uit met een fantastische trap. Ben Barek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dojna - Elsa Football Club 2:0

85e minuut.
Santos geeft een lange en hoge pass. Inworp. Salas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jewutis is nu in balbezit. Jewutis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Ledesma onderschept slim de pass. Ledesma geeft een hoge lob. Blanco is nu in balbezit. Blanco schiet op doel. Ben Barek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
dojna - Elsa Football Club 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dojna 58%, Elsa Football Club 42%.
dojna - Elsa Football Club 3:0