Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Antibes Juvignac Football club
Gérard Tactiek 442
47% Balbezit 53%
29% Spel op eigen helft 71%
28 Doelpogingen 2
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
2 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
63.9 gemiddelde waardering 38.9
uitmuntend Schieten redelijk
zeer goed Passen zwak
uitstekend Verdedigen goed


2e minuut.
Gabeira geeft een lange en hoge pass. Ylistalo geeft een lange en hoge pass. Mas rent richting de bal. Mas schiet op doel. Na een snelle pass probeert Legendre de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bartkiewicz neemt de hoekschop. Mas krijgt zijn hoofd ertegen. Pagani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Antibes - Juvignac Football club 1:0

3e minuut.
Bigus is nu in balbezit. Bigus passt de bal in één keer door. Ylistalo met een sublieme pass. Jacowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Legendre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bartkiewicz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pagani bokst de bal weg.

5e minuut.
Bartkiewicz passt de bal zonder na te denken. Mas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mas speelt de bal door. Bousquet rent richting de bal. Bousquet draait met de bal, schiet en ... Pagani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Klungelig pakt Jacowski de bal. Jacowski met een sublieme pass. Bartkiewicz met een sublieme pass. Bousquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bousquet haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Bigus passt de bal zonder na te denken. Bartkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambrowski speelt de bal door. Bousquet rent richting de bal. Bousquet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Antibes - Juvignac Football club 2:0

16e minuut.
Paielli probeert naar een medespeler te passen. Gardas is nu in balbezit. Samakis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Samakis naar de kleedkamers voor een vroege douche.

18e minuut.
Bartkiewicz met een sublieme pass. Bousquet is nu in balbezit. Bousquet passt de bal met de wreef. Mas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pagani trapt de bal weg. Bambrowski kopt de bal weg. Mas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mas haalt uit met een fantastische trap. Pagani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Cruz Junior kopt de bal weg. Gardas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambrowski maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Bambrowski moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Bambrowski schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

25e minuut.
Ylistalo is nu in balbezit. Ylistalo passt de bal in één keer door. Bousquet rent richting de bal. Bousquet draait met de bal, schiet en ... Pagani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Paielli passt de bal zonder na te denken. Ylistalo probeert naar een medespeler te passen. Mas is nu in balbezit. Mas draait met de bal, schiet en ... Pagani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Antibes - Juvignac Football club 3:0

27e minuut.
Bousquet probeert naar een medespeler te passen. Daar is Jacowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jacowski passt de bal zonder na te denken. Mas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Gutierrez speelt de bal door. Mas rent richting de bal. Mas passt de bal in één keer door. Bousquet is nu in balbezit. Bousquet haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bartkiewicz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mas krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Cruz Junior bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz Junior met een sublieme pass. Gardas rent richting de bal. Chodacki is nu in balbezit. Chodacki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Petru probeert de bal aan de voet te houden. Chodacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chodacki haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Antibes - Juvignac Football club 3:1

44e minuut.
Jacowski heeft problemen om de bal te vangen. Jacowski passt de bal zonder na te denken. Bousquet is nu in balbezit. Bousquet draait met de bal, schiet en ... Legendre probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bousquet krijgt zijn hoofd ertegen. Pagani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Antibes 29%, Juvignac Football club 71%.
Antibes - Juvignac Football club 3:1

48e minuut.
Fernández Arenas rent richting de bal. Mas onderschept slim de pass. Mas met een sublieme pass. Bousquet is nu in balbezit. Bousquet schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Chodacki heeft problemen om de bal te vangen. Bartkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Bartkiewicz passt de bal in één keer door. Jacowski is nu in balbezit. Jacowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Pagani bokst de bal weg.

53e minuut.
Mas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mas speelt de bal door. Bousquet is nu in balbezit. Bousquet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Antibes - Juvignac Football club 4:1

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jacowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bartkiewicz geeft een lange en hoge pass. Mas maakt een snoekduik en kopt de bal. Pagani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Antibes - Juvignac Football club 5:1

60e minuut.
Bousquet passt de bal in één keer door. Gabeira geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Jacowski de bal onder controle te krijgen. Mas is nu in balbezit. Mas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Bartkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartkiewicz speelt de bal door. Bousquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bousquet haalt uit met een fantastische trap. Pagani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Paielli probeert naar een medespeler te passen. Bartkiewicz is nu in balbezit. Bartkiewicz passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Jacowski de bal. Jacowski haalt uit met een fantastische trap. Pagani bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Strazzolini komt het veld opgelopen. Lagonikakis komt het veld opgelopen. Ciupitu komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Ciupitu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mas met de inworp. Bartkiewicz geeft een hoge lob. Bousquet krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Antibes 28%, Juvignac Football club 72%.
Antibes - Juvignac Football club 5:1