Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dojna Brothers for life
3-5-2 rops Tactiek PRISE EN MAIN
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
16 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
61.5 gemiddelde waardering 49.3
excellent Schieten solid
excellent Passen good
excellent Verdedigen solid


3e minuut.
Noodapera rent richting de bal. Noodapera geeft een lange en hoge pass. Homem de Mello rent richting de bal. Homem de Mello geeft de bal voor. Noodapera maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Inworp. Nguyen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Skiba is nu in balbezit. Skiba geeft een lange en hoge pass. Celý krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Jacques zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nguyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nguyen geeft een lange en hoge pass. Celý maakt een snoekduik en kopt de bal. Cote werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dojna - Brothers for life 1:0

10e minuut.
Fillon met de inworp. Homem de Mello rent richting de bal. Jacques legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Homem de Mello wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Noodapera neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Środoń verovert de bal door een tackle van achteren. Środoń probeert naar een medespeler te passen. Celý is nu in balbezit. Celý draait met de bal, schiet en ... Cote probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Pietrkiewicz met een sublieme pass. Fillon heeft problemen om de bal te vangen. Fillon passt de bal met de wreef. Noodapera bereikt de bal nog maar net als eerste. Noodapera haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
dojna - Brothers for life 1:1

18e minuut.
Inworp. Nguyen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Skiba is nu in balbezit. Skiba schiet op doel. Blanco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cote probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Blanco geeft een hoge lob. Mednyánszky rent richting de bal. Celý onderschept slim de pass. Celý haalt uit met een fantastische trap. Cote werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
dojna - Brothers for life 2:1

25e minuut.
Blanco is nu in balbezit. Kroča geeft een lange en hoge pass. Jacques rent richting de bal. Jacques geeft een hoge lob. Celý springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Jacques onderschept slim de pass. Skiba geeft een hoge lob. Blanco rent richting de bal. Blanco haalt uit met een fantastische trap. Cote maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dojna - Brothers for life 3:1

31e minuut.
Skiba speelt de bal door. Nguyen is nu in balbezit. Nguyen passt de bal in één keer door. Skiba geeft een lange en hoge pass. Blanco springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dojna 53%, Brothers for life 47%.
dojna - Brothers for life 3:1

47e minuut.
Jacques met de inworp. Nguyen rent richting de bal. Paharnicu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Paharnicu krijgt een gele kaart. Nguyen raakt geblesseerd tijdens het duel. Jacques zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Celý maakt een snoekduik en kopt de bal. Cote maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

51e minuut.
Skiba is nu in balbezit. Skiba speelt de bal door. Blanco rent richting de bal. Blanco schiet op doel. Cote probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

52e minuut.
Santos speelt de bal door. Homem de Mello bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Jacques zijn tegenspeler op de grond. Jacques krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Blanco kopt de bal weg. Morfonios probeert de bal aan de voet te houden. Skiba met een sublieme pass. Celý kan de bal niet met de borst controleren. Celý draait met de bal, schiet en ... Paal! Cote kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Brébion met een sublieme pass. Blanco rent richting de bal. Kroča is nu in balbezit. Blanco onderschept slim de pass. Blanco draait met de bal, schiet en ... Cote kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Brébion is nu in balbezit. Juhart verovert de bal door een tackle van achteren. Juhart passt de bal met de wreef. Heinz geeft de bal voor. Noodapera krijgt zijn hoofd ertegen. Frimodig verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Nguyen is nu in balbezit. Nguyen probeert naar een medespeler te passen. Blanco is nu in balbezit. Blanco haalt uit met een fantastische trap. Cote maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Brébion geeft een hoge lob. Paharnicu onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Nguyen neemt de hoekschop. Blanco maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dojna 45%, Brothers for life 55%.
dojna - Brothers for life 3:1