Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brothers for life dojna
PRISE EN MAIN Tactiek 3-5-2 rops
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
1 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
52.3 gemiddelde waardering 61.4
solide Schieten uitstekend
goed Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen zeer goed


7e minuut.
Środoń speelt de bal door. Bayle is nu in balbezit. Bayle met een sublieme pass. Celý is nu in balbezit. Celý draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Morfonios met een sublieme pass. Heinz bereikt de bal nog maar net als eerste. Brébion maakt een afschuwelijke overtreding. Brébion krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Morfonios zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Juhart bereikt de bal nog maar net als eerste. Juhart probeert naar een medespeler te passen. Noodapera rent richting de bal. Noodapera draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Bayle zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brébion is nu in balbezit. Brébion passt de bal met de wreef. Blanco rent richting de bal. Blanco schiet op doel. Cote verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Frimodig speelt de bal door. Brébion kopt de bal weg. Celý rent richting de bal. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brothers for life 50%, dojna 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Brothers for life - dojna 0:0

49e minuut.
Kroča verovert de bal door een tackle van achteren. Blanco heeft problemen om de bal te vangen. Kroča maakt een afschuwelijke overtreding. Kroča krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Blanco is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Brébion met een snel genomen vrije trap. Nguyen rent richting de bal. Nguyen passt de bal met de wreef. Brébion bereikt de bal nog maar net als eerste. Brébion haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Santos geeft een hoge lob. Blanco rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Pentikkä ... Strafschop! Blanco is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Blanco zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Brothers for life - dojna 0:1

72e minuut.
Kroča geeft een lange en hoge pass. Środoń kopt de bal weg. Skiba geeft een lange en hoge pass. Daar is Celý, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Celý haalt uit met een fantastische trap. Cote kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Nguyen geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Blanco krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Mednyánszky de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Bayle met een sublieme pass. Brébion speelt de bal door. Bayle rent richting de bal. Bayle geeft de bal voor. Blanco krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Brothers for life - dojna 0:2

82e minuut.
Bayle rent richting de bal. Bayle met een sublieme pass. Celý rent richting de bal. Celý haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Brothers for life - dojna 0:3

89e minuut.
Pietrkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Skiba rent richting de bal. Skiba passt de bal zonder na te denken. Blanco is nu in balbezit. Blanco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Brothers for life - dojna 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brothers for life 67%, dojna 33%.
Brothers for life - dojna 0:4