Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sapiacains Elsa Football Club
Cheyenne Tactiek a
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
17 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 5
58.1 gemiddelde waardering 55.8
formidable Schieten very good
good Passen very good
very good Verdedigen very good


4e minuut.
Zekeridis geeft de bal voor. Sauvage probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Macías is nu in balbezit. Macías haalt uit met een fantastische trap. Dutruel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sapiacains - Elsa Football Club 0:1

6e minuut.
Salas met een snelle inworp. Zekeridis rent richting de bal. Zekeridis geeft de bal voor. Rígoli is nu in balbezit. Rígoli draait met de bal, schiet en ... Ben Barek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Natouri is nu in balbezit. Natouri met een sublieme pass. Fonseca met een sublieme pass. Macón bereikt de bal nog maar net als eerste. Macón haalt uit met een fantastische trap. Dutruel bokst de bal weg.

13e minuut.
Natouri met een snelle inworp. Macías rent richting de bal. Macías probeert naar een medespeler te passen. Macón bereikt de bal nog maar net als eerste. Macón draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Salas is nu in balbezit. Zekeridis onderschept slim de pass. Zekeridis passt de bal met de wreef. Rígoli rent richting de bal. Rígoli schiet op doel. Ben Barek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rígoli rent richting de bal. Rígoli haalt uit met een fantastische trap. Ben Barek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
sapiacains - Elsa Football Club 1:1

24e minuut.
Siigur bereikt de bal nog maar net als eerste. Siigur geeft de bal voor. Salle kopt de bal weg. Rígoli rent richting de bal. Rígoli schiet op doel. Ben Barek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Macón bereikt de bal nog maar net als eerste. Raffin onderschept slim de pass. Macías onderschept slim de pass. Macón is nu in balbezit. Macón schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Balseiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Balseiro geeft een lange en hoge pass. Rochette kan de bal niet met de borst controleren. Rígoli is nu in balbezit. Rígoli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
sapiacains - Elsa Football Club 2:1

36e minuut.
Klungelig pakt Châtelain de bal. Fonseca rent richting de bal. Châtelain begaat een overtreding. Châtelain krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Zekeridis onderschept slim de pass. Zekeridis geeft een hoge lob. Rígoli is nu in balbezit. Rígoli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sapiacains - Elsa Football Club 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sapiacains 42%, Elsa Football Club 58%.
sapiacains - Elsa Football Club 3:1

49e minuut.
Domingo onderschept slim de pass. Domingo probeert naar een medespeler te passen. Macón rent richting de bal. Macón schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Epremyan met een sublieme pass. Rochette probeert naar een medespeler te passen. Rígoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rígoli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Rochette met een sublieme pass. Klungelig pakt Rígoli de bal. Šram bereikt de bal nog maar net als eerste. Rígoli verovert de bal door een tackle van achteren. Rígoli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Natouri kopt de bal weg. Macón is nu in balbezit. Macón passt de bal in één keer door. Sauvage rent richting de bal. Sauvage schiet op doel. Dutruel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Salas passt de bal zonder na te denken. Salle bereikt de bal nog maar net als eerste. Salle speelt de bal door. Rígoli rent richting de bal. Rígoli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pudełko komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Charpentier geeft de bal voor. Salle is nu in balbezit. Daar is Salle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salle schiet op doel. Ben Barek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Siigur kopt de bal weg. Daar is Salas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rochette probeert naar een medespeler te passen. Rígoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rígoli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sapiacains 52%, Elsa Football Club 48%.
sapiacains - Elsa Football Club 3:1