Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Elsa Football Club sapiacains
a Tactiek Cheyenne
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 9
56.2 gemiddelde waardering 57.5
very good Schieten excellent
very good Passen good
very good Verdedigen excellent


15e minuut.
Zekeridis onderschept slim de pass. Zekeridis geeft de bal voor. Salle is nu in balbezit. Salle geeft de bal voor. Rígoli maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Ben Barek bokst de bal weg. Fonseca is nu in balbezit. Macías is nu in balbezit. Epremyan maakt een afschuwelijke overtreding. Epremyan krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Domingo kopt de bal weg. Jewutis is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zekeridis. Jewutis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Jewutis neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Fonseca kopt de bal weg. Jewutis kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zekeridis. Zekeridis krijgt een gele kaart. Jewutis raakt geblesseerd tijdens het duel. Fonseca komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Lacroix passt de bal met de wreef. Châtelain rent richting de bal. Daar is Châtelain, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Châtelain geeft de bal voor. Salle krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Châtelain verovert de bal door een tackle van achteren. Châtelain geeft de bal voor. Balseiro kopt de bal weg. Rígoli is nu in balbezit. Rígoli draait met de bal, schiet en ... Ben Barek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Domingo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Châtelain rent richting de bal. Châtelain speelt de bal door. Rígoli rent richting de bal. Rígoli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Châtelain verovert de bal door een tackle van achteren. Châtelain geeft de bal voor. Siigur is nu in balbezit. Balseiro verovert de bal door een tackle van achteren. Balseiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Elsa Football Club - sapiacains 0:1

38e minuut.
Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonseca met een sublieme pass. Zekeridis rent richting de bal. Jewutis verovert de bal door een tackle van achteren. Jewutis haalt uit met een fantastische trap. Dutruel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Salle passt de bal zonder na te denken. Šram is nu in balbezit. Šram geeft een hoge lob. Rígoli rent richting de bal. Rígoli haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Zekeridis geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Jewutis de bal onder controle te krijgen. Salle is nu in balbezit. Salle geeft de bal voor. Rígoli springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Jewutis kopt de bal weg. Epremyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Macón is nu in balbezit. Macón draait met de bal, schiet en ... Dutruel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Elsa Football Club - sapiacains 1:1

45e minuut.
Balseiro rent richting de bal. Siigur tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Balseiro is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Charpentier zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Balseiro de bal. Rígoli is nu in balbezit. Rígoli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Elsa Football Club - sapiacains 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elsa Football Club 54%, sapiacains 46%.
Elsa Football Club - sapiacains 1:2

48e minuut.
Macías passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Salas de bal. Salas met een sublieme pass. Macón bereikt de bal nog maar net als eerste. Macón schiet op doel. Dutruel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Châtelain passt de bal met de wreef. Charpentier is nu in balbezit. Charpentier passt de bal zonder na te denken. Rígoli is nu in balbezit. Rígoli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Šram maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Domingo kopt de bal weg. Rochette speelt de bal door. Rígoli rent richting de bal. Rígoli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Inworp. Pudełko komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Macías kopt de bal weg. Natouri rent richting de bal. Met opzet legt Domingo zijn tegenspeler op de grond. Domingo krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Natouri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Châtelain is nu in balbezit. Châtelain geeft een hoge lob. Balseiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Balseiro schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Inworp. Sauvage komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Rígoli is nu in balbezit. Tracz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rígoli onderschept slim de pass. Rígoli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Elsa Football Club - sapiacains 1:3

69e minuut.
Macías passt de bal met de wreef. Pudełko met een sublieme pass. Lacroix bereikt de bal nog maar net als eerste. Châtelain is nu in balbezit. Châtelain haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Salas heeft problemen om de bal te vangen. Salle is nu in balbezit. Salle passt de bal met de wreef. Rígoli is nu in balbezit. Rígoli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Lacroix verovert de bal door een tackle van achteren. Lacroix passt de bal met de wreef. Pudełko speelt de bal door. Sauvage bereikt de bal nog maar net als eerste. Sauvage draait met de bal, schiet en ... Dutruel bokst de bal weg.

82e minuut.
Zekeridis verovert de bal door een tackle van achteren. Zekeridis probeert naar een medespeler te passen. Rochette probeert naar een medespeler te passen. Rígoli heeft problemen om de bal te vangen. Rígoli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Fernández Carbajo geeft een lange en hoge pass. Châtelain heeft problemen om de bal te vangen. Châtelain probeert naar een medespeler te passen. Balseiro rent richting de bal. Balseiro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Klungelig pakt Epremyan de bal. Macías probeert naar een medespeler te passen. Jewutis rent richting de bal. Jewutis haalt uit met een fantastische trap. Dutruel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elsa Football Club 61%, sapiacains 39%.
Elsa Football Club - sapiacains 1:3