Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maracaîbo FC Juvignac Football club
4-5-1 à 1 Ailie Tactiek Defend
51% Balbezit 49%
18% Spel op eigen helft 82%
36 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
64.5 gemiddelde waardering 38.2
uitmuntend Schieten matig
formidabel Passen slecht
zeer goed Verdedigen goed


2e minuut.
Drummond kopt de bal weg. Bosquier bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosquier passt de bal zonder na te denken. Drummond bereikt de bal nog maar net als eerste. Drummond schiet op doel. Pagani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Trivellato onderschept slim de pass. Bosquier probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Drummond de bal. Drummond haalt uit met een fantastische trap. Pagani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maracaîbo FC - Juvignac Football club 1:0

12e minuut.
Drummond kopt de bal weg. Drouet bereikt de bal nog maar net als eerste. Drouet passt de bal in één keer door. Drummond is nu in balbezit. Drummond haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Doeltrap. Pagani trapt de bal weg van het doel. Drouet kopt de bal weg. Drummond bereikt de bal nog maar net als eerste. Drummond draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Maracaîbo FC - Juvignac Football club 2:0

20e minuut.
Iscariotes geeft een hoge lob. Drouet met een sublieme pass. Mäntyrinne probeert naar een medespeler te passen. Drummond is nu in balbezit. Drummond draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Trifunac probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mäntyrinne bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäntyrinne passt de bal zonder na te denken. Drouet geeft een lange en hoge pass. Drummond maakt een snoekduik en kopt de bal. Pagani bokst de bal weg.

26e minuut.
Drummond kopt de bal weg. Drouet bereikt de bal nog maar net als eerste. Drouet geeft een lange en hoge pass. Drummond is nu in balbezit. Drummond haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Sázavský kopt de bal weg. Bosquier controleert de bal met de borst. Mäntyrinne rent richting de bal. Bosquier bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosquier geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Trifunac geeft de bal voor. Inworp. Bosquier met de inworp. Mäntyrinne bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäntyrinne draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Trifunac probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bosquier neemt de hoekschop. Drummond maakt een snoekduik en kopt de bal. Pagani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maracaîbo FC - Juvignac Football club 3:0

35e minuut.
Sázavský is nu in balbezit. Sázavský passt de bal zonder na te denken. Mäntyrinne probeert de bal aan de voet te houden. Drummond rent richting de bal. Drummond schiet op doel. Pagani bokst de bal weg.

38e minuut.
Leśko met een sublieme pass. Drouet probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Drouet geeft een hoge lob. Drummond maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maracaîbo FC - Juvignac Football club 4:0

40e minuut.
Paielli bereikt de bal nog maar net als eerste. Paielli passt de bal met de wreef. Mäntyrinne speelt de bal door. Drummond is nu in balbezit. Drummond schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Trifunac is nu in balbezit. Trifunac geeft een hoge lob. Sázavský kopt de bal weg. Mäntyrinne geeft een lange en hoge pass. Drummond springt en kopt de bal. Pagani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Fernández Arenas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bierut komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Drummond passt de bal met de wreef. Bosquier is nu in balbezit. Bosquier passt de bal zonder na te denken. Drummond is nu in balbezit. Drummond schiet op doel. Pagani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Drouet neemt de hoekschop. Drummond maakt een snoekduik en kopt de bal. Pagani probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maracaîbo FC 22%, Juvignac Football club 78%.
Maracaîbo FC - Juvignac Football club 4:0

47e minuut.
Gabeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabeira geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Drouet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mäntyrinne geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Drouet geeft een lange en hoge pass. Drummond is nu in balbezit. Drummond kan de bal niet met de borst controleren. Drummond draait met de bal, schiet en ... Pagani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maracaîbo FC - Juvignac Football club 5:0

53e minuut.
Chodacki is nu in balbezit. Leśko verovert de bal door een tackle van achteren. Leśko passt de bal met de wreef. Drummond is nu in balbezit. Drummond schiet op doel. Pagani bokst de bal weg.

56e minuut.
Drouet speelt de bal door. Mäntyrinne speelt de bal door. Drummond rent richting de bal. Drummond haalt uit met een fantastische trap. Pagani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maracaîbo FC - Juvignac Football club 6:0

58e minuut.
Bigus met een sublieme pass. Mäntyrinne bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäntyrinne passt de bal zonder na te denken. Drummond bereikt de bal nog maar net als eerste. Drummond haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Sázavský is nu in balbezit. Sázavský geeft een lange en hoge pass. Trifunac kan de bal niet met de borst controleren. Drummond rent richting de bal. Drummond haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Daar is Bierut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drouet geeft de bal voor. Drummond bereikt de bal nog maar net als eerste. Drummond schiet op doel. Pagani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maracaîbo FC - Juvignac Football club 7:0

68e minuut.
Ciupitu komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Doeltrap. Pagani met een harde bal richting middenveld. Chodacki kopt de bal weg. Drummond is nu in balbezit. Drummond haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Doeltrap. Silfverskiöld komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Trivellato probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gardas is nu in balbezit. Kuśmierzak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kuśmierzak krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Ciupitu passt de bal in één keer door. Drouet rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bigus. Bigus krijgt een gele kaart. Drouet is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Leśko zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Drummond springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Bosquier bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosquier geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Cruz Junior de bal onder controle te krijgen. Drouet is nu in balbezit. Drouet draait met de bal, schiet en ... Pagani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Mäntyrinne bereikt de bal nog maar net als eerste. Sázavský heeft problemen om de bal te vangen. Mäntyrinne probeert naar een medespeler te passen. Daar is Drummond, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drummond haalt uit met een fantastische trap. Pagani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Drouet bereikt de bal nog maar net als eerste. Drouet passt de bal in één keer door. Drummond is nu in balbezit. Drummond draait met de bal, schiet en ... Pagani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maracaîbo FC - Juvignac Football club 8:0

88e minuut.
Bigus is nu in balbezit. Bigus passt de bal zonder na te denken. Bosquier met een sublieme pass. Drummond bereikt de bal nog maar net als eerste. Drummond schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maracaîbo FC - Juvignac Football club 9:0

90e minuut.
Drummond kopt de bal weg. Daar is Trifunac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drummond rent richting de bal. Drummond haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maracaîbo FC - Juvignac Football club 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maracaîbo FC 14%, Juvignac Football club 86%.
Maracaîbo FC - Juvignac Football club 10:0