Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juvignac Football club Maracaîbo FC
442 Tactiek 4-5-1 à 1 Ailie
48% Balbezit 52%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 41
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
38.3 gemiddelde waardering 62.3
adequate Schieten outstanding
weak Passen formidable
adequate Verdedigen very good


2e minuut.
Drouet bereikt de bal nog maar net als eerste. Drouet met een sublieme pass. Drummond rent richting de bal. Drummond schiet op doel. Pagani maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Drouet rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juvignac Football club - Maracaîbo FC 0:1

3e minuut.
Chodacki rent richting de bal. Mäntyrinne onderschept slim de pass. Drummond rent richting de bal. Bosquier is nu in balbezit. Bosquier draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Sázavský passt de bal zonder na te denken. Drouet rent richting de bal. Drouet speelt de bal door. Drummond is nu in balbezit. Drummond schiet op doel. Pagani bokst de bal weg.

8e minuut.
Drouet met een snelle inworp. Mäntyrinne speelt de bal door. Drouet rent richting de bal. Drouet geeft een lange en hoge pass. Drummond springt en kopt de bal. Pagani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Mäntyrinne bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäntyrinne geeft een lange en hoge pass. Drummond is nu in balbezit. Drummond schiet op doel. Pagani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juvignac Football club - Maracaîbo FC 0:2

11e minuut.
Drouet geeft de bal voor. Klungelig pakt Cruz Junior de bal. Drummond bereikt de bal nog maar net als eerste. Drummond draait met de bal, schiet en ... Pagani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juvignac Football club - Maracaîbo FC 0:3

12e minuut.
Drouet speelt de bal door. Leśko is nu in balbezit. Leśko geeft een lange en hoge pass. Drummond heeft problemen om de bal te vangen. Drummond haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Mäntyrinne speelt de bal door. Bosquier rent richting de bal. Bosquier passt de bal in één keer door. Drummond is nu in balbezit. Drummond haalt uit met een fantastische trap. Pagani bokst de bal weg. Daar is Agăt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drouet geeft de bal voor. Drummond springt en kopt de bal. Pagani bokst de bal weg.

17e minuut.
Drouet rent richting de bal. Drouet passt de bal met de wreef. Drummond rent richting de bal. Drummond draait met de bal, schiet en ... Pagani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juvignac Football club - Maracaîbo FC 0:4

20e minuut.
Bosquier passt de bal zonder na te denken. Mäntyrinne probeert naar een medespeler te passen. Drouet rent richting de bal. Drouet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juvignac Football club - Maracaîbo FC 0:5

21e minuut.
Leśko is nu in balbezit. Leśko met een sublieme pass. Daar is Drouet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drouet geeft een hoge lob. Drummond krijgt zijn hoofd ertegen. Pagani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Drouet bereikt de bal nog maar net als eerste. Drouet passt de bal met de wreef. Mäntyrinne probeert naar een medespeler te passen. Drummond rent richting de bal. Drummond haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Legendre geeft een lange en hoge pass. Bosquier speelt de bal door. Mäntyrinne rent richting de bal. Mäntyrinne geeft een hoge lob. Drummond krijgt zijn hoofd ertegen. Pagani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Trifunac bereikt de bal nog maar net als eerste. Trifunac passt de bal zonder na te denken. Agăt heeft problemen om de bal te vangen. Drouet geeft een lange en hoge pass. Pagani bokst de bal weg. Klungelig pakt Gabeira de bal. Drummond rent richting de bal. Drummond haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juvignac Football club - Maracaîbo FC 0:6

30e minuut.
Drouet bereikt de bal nog maar net als eerste. Drouet passt de bal in één keer door. Drummond is nu in balbezit. Drummond haalt uit met een fantastische trap. Pagani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juvignac Football club - Maracaîbo FC 0:7

32e minuut.
Leśko onderschept slim de pass. Drouet met een sublieme pass. Mäntyrinne is nu in balbezit. Mäntyrinne geeft een lange en hoge pass. Drummond maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juvignac Football club - Maracaîbo FC 0:8

34e minuut.
Na een snelle pass probeert Trifunac de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Drouet neemt de hoekschop. Drummond maakt een snoekduik en kopt de bal. Pagani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juvignac Football club - Maracaîbo FC 0:9

36e minuut.
Drouet geeft een lange en hoge pass. Daar is Trifunac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drummond rent richting de bal. Drummond draait met de bal, schiet en ... Pagani werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Mäntyrinne speelt de bal door. Bosquier bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosquier speelt de bal door. Drummond bereikt de bal nog maar net als eerste. Drummond draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juvignac Football club - Maracaîbo FC 0:10

42e minuut.
Bosquier is nu in balbezit. Bosquier met een sublieme pass. Drummond bereikt de bal nog maar net als eerste. Drummond schiet op doel. Pagani maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Leśko bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśko geeft een lange en hoge pass. Gardas probeert de bal aan de voet te houden. Drummond bereikt de bal nog maar net als eerste. Drummond schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juvignac Football club 77%, Maracaîbo FC 23%.
Juvignac Football club - Maracaîbo FC 0:10

46e minuut.
Drummond passt de bal zonder na te denken. Daar is Drouet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drouet speelt de bal door. Drummond rent richting de bal. Drummond schiet op doel. Pagani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bosquier zal de hoekschop nemen. Drummond maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Bierut passt de bal met de wreef. Leśko bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśko geeft een hoge lob. Drummond is nu in balbezit. Drummond draait met de bal, schiet en ... Pagani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Mäntyrinne heeft problemen om de bal te vangen. Mäntyrinne speelt de bal door. Bosquier rent richting de bal. Bosquier geeft een hoge lob. Daar is Trifunac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pagani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
de Oliveira Serra geeft een hoge lob. Drouet is nu in balbezit. Drouet geeft een hoge lob. Drummond springt en kopt de bal. Pagani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juvignac Football club - Maracaîbo FC 0:11

61e minuut.
Inworp. Bosquier met een snelle inworp. Klungelig pakt Mäntyrinne de bal. Mäntyrinne geeft een hoge lob. Drummond maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Leśko probeert naar een medespeler te passen. Drouet geeft een lange en hoge pass. Drummond bereikt de bal nog maar net als eerste. Drummond haalt uit met een fantastische trap. Pagani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juvignac Football club - Maracaîbo FC 0:12

70e minuut.
Iscariotes passt de bal zonder na te denken. Sázavský speelt de bal door. Drummond is nu in balbezit. Drummond speelt de bal door. Trivellato speelt de bal door. Pagani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Trifunac rent richting de bal. Drummond tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trifunac raakt geblesseerd tijdens het duel. Borek komt het veld opgelopen.

76e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Strazzolini komt het veld opgelopen. Paielli komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bosquier zal de hoekschop nemen. Drummond rent richting de bal. Drummond draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Iscariotes kopt de bal weg. Drouet probeert naar een medespeler te passen. Drummond is nu in balbezit. Drummond draait met de bal, schiet en ... Pagani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juvignac Football club - Maracaîbo FC 0:13

84e minuut.
Fernández Arenas heeft problemen om de bal te vangen. Sázavský bereikt de bal nog maar net als eerste. Sázavský geeft een lange en hoge pass. Drummond is nu in balbezit. Drummond haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Pagani met een harde bal richting middenveld. Daar is Drouet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drouet geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Drummond de bal. Drummond draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Borek bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Leśko met een snelle inworp. Drouet geeft een hoge lob. Drummond maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juvignac Football club - Maracaîbo FC 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juvignac Football club 66%, Maracaîbo FC 34%.
Juvignac Football club - Maracaîbo FC 0:14