Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Antibes SC LENS
Gérard Tactiek 4-3-3
57% Balbezit 43%
32% Spel op eigen helft 68%
23 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
63.3 gemiddelde waardering 43.4
outstanding Schieten good
solid Passen adequate
formidable Verdedigen good


4e minuut.
Klungelig pakt Bartkiewicz de bal. Bartkiewicz speelt de bal door. Aiuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiuti haalt uit met een fantastische trap. Sánchez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Reymond bereikt de bal nog maar net als eerste. Reymond passt de bal in één keer door. Bartkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiuti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Antibes - SC LENS 1:0

17e minuut.
Ylistalo rent richting de bal. Ylistalo passt de bal met de wreef. Bousquet rent richting de bal. Bousquet schiet op doel. Sánchez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Antibes - SC LENS 2:0

20e minuut.
Domenech is nu in balbezit. Bartkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Bartkiewicz speelt de bal door. Aiuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiuti schiet op doel. Sánchez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Pachulski is nu in balbezit. Biaggi onderschept slim de pass. Biaggi passt de bal zonder na te denken. Reymond is nu in balbezit. Reymond schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Mostowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lončar onderschept slim de pass. Bartkiewicz speelt de bal door. Bousquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bousquet schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Klungelig pakt Deufel de bal. Vaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiuti verovert de bal door een tackle van achteren. Aiuti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Antibes - SC LENS 3:0

31e minuut.
Lončar passt de bal met de wreef. Bartkiewicz rent richting de bal. Bartkiewicz geeft een lange en hoge pass. Reymond bereikt de bal nog maar net als eerste. Reymond haalt uit met een fantastische trap. Sánchez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Bartkiewicz met een sublieme pass. Reymond bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiuti rent richting de bal. Aiuti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Antibes - SC LENS 4:0

43e minuut.
Bousquet met de inworp. Nicole controleert de bal met de borst. Nicole geeft een hoge lob. Reymond maakt een snoekduik en kopt de bal. Sánchez probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Antibes 36%, SC LENS 64%.
Antibes - SC LENS 4:0

51e minuut.
Maldonado verovert de bal door een tackle van achteren. Pachulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicole maakt een afschuwelijke overtreding. Nicole krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Samakis verovert de bal door een tackle van achteren. Samakis geeft de bal voor. Bartkiewicz is nu in balbezit. Bartkiewicz geeft een hoge lob. Aiuti krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Roliço das Veias passt de bal in één keer door. Nicole rent richting de bal. Nicole geeft de bal voor. Aiuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiuti schiet op doel. Sánchez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Vaz heeft problemen om de bal te vangen. Vaz speelt de bal door. Nicole geeft de bal voor. Aiuti maakt een snoekduik en kopt de bal. Sánchez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Antibes - SC LENS 5:0

68e minuut.
Bartkiewicz is nu in balbezit. Bartkiewicz passt de bal in één keer door. Aiuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiuti draait met de bal, schiet en ... Sánchez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Antibes - SC LENS 6:0

69e minuut.
Gavito passt de bal in één keer door. Szita rent richting de bal. Aiuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicole probeert naar een medespeler te passen. Bousquet geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Domenech rent richting de bal. Bartkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Bartkiewicz met een sublieme pass. Reymond is nu in balbezit. Reymond draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

77e minuut.
Mostowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartkiewicz geeft een hoge lob. Aiuti rent richting de bal. Aiuti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Antibes - SC LENS 7:0

81e minuut.
Aiuti kopt de bal weg. Bousquet is nu in balbezit. Bousquet passt de bal zonder na te denken. Aiuti is nu in balbezit. Aiuti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Antibes - SC LENS 8:0

83e minuut.
Ylistalo rent richting de bal. Ylistalo geeft een hoge lob. Aiuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiuti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Antibes - SC LENS 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Antibes 27%, SC LENS 73%.
Antibes - SC LENS 9:0