Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC LENS Antibes
4-3-3 Tactiek Gérard
46% Balbezit 54%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
44.9 gemiddelde waardering 54.2
adequate Schieten formidable
solid Passen solid
good Verdedigen very good


1e minuut.
Bartkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartkiewicz passt de bal in één keer door. Reymond is nu in balbezit. Reymond haalt uit met een fantastische trap. Sánchez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SC LENS - Antibes 0:1

6e minuut.
Mas bereikt de bal nog maar net als eerste. Reymond is nu in balbezit. Mas rent richting de bal. Reymond bereikt de bal nog maar net als eerste. Reymond haalt uit met een fantastische trap. Sánchez bokst de bal weg.

7e minuut.
Bartkiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mas heeft problemen om de bal te vangen. Mas met een sublieme pass. Reymond rent richting de bal. Reymond haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Jacowski kopt de bal weg. Reymond heeft problemen om de bal te vangen. Bousquet rent richting de bal. Reymond rent richting de bal. Reymond haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SC LENS - Antibes 0:2

10e minuut.
Jacowski geeft de bal voor. Wortmann bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Reymond. Reymond krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Bartkiewicz geeft de bal voor. Bousquet kopt de bal weg. Reymond is nu in balbezit. Reymond haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SC LENS - Antibes 0:3

14e minuut.
Bartkiewicz met een snelle inworp. Jacowski is nu in balbezit. Jacowski geeft een lange en hoge pass. Reymond rent richting de bal. Reymond draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Bartkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Bartkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Bousquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bousquet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SC LENS - Antibes 0:4

32e minuut.
Bousquet is nu in balbezit. Reymond is nu in balbezit. Domenech schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Domenech naar de kleedkamers voor een vroege douche. Reymond roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Reymond kan niet meer verder spelen. Firoud komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Mas neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Sánchez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC LENS - Antibes 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC LENS 72%, Antibes 28%.
SC LENS - Antibes 0:5

53e minuut.
Firoud kopt de bal weg. Bartkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartkiewicz geeft een hoge lob. Bousquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bousquet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SC LENS - Antibes 0:6

58e minuut.
Bartkiewicz rent richting de bal. Bartkiewicz passt de bal met de wreef. Mas geeft een hoge lob. Bousquet is nu in balbezit. Bousquet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SC LENS - Antibes 0:7

63e minuut.
Bartkiewicz met een sublieme pass. Firoud rent richting de bal. Bousquet rent richting de bal. Bousquet draait met de bal, schiet en ... Sánchez probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SC LENS - Antibes 0:8

67e minuut.
Roliço das Veias kopt de bal weg. Jacowski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szita. Jacowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jacowski wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Szita verovert de bal door een tackle van achteren. Ylistalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ylistalo passt de bal zonder na te denken. Bousquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bousquet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SC LENS - Antibes 0:9

70e minuut.
Klungelig pakt Mostowski de bal. Mostowski passt de bal met de wreef. Bartkiewicz geeft een hoge lob. Firoud rent richting de bal. Firoud draait met de bal, schiet en ... Sánchez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Biaggi is nu in balbezit. Biaggi geeft een hoge lob. Mas met een sublieme pass. Wortmann heeft problemen om de bal te vangen. Firoud rent richting de bal. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Firoud de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC LENS - Antibes 0:10

85e minuut.
Ylistalo probeert naar een medespeler te passen. Mas speelt de bal door. Firoud rent richting de bal. Firoud draait met de bal, schiet en ... Sánchez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SC LENS - Antibes 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC LENS 71%, Antibes 29%.
SC LENS - Antibes 0:11