Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico de Marseille US Les Viltansou
SAWYER - JULIET Tactiek ggugle
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 8
50.6 gemiddelde waardering 56.1
good Schieten excellent
good Passen very good
very good Verdedigen good


4e minuut.
Apostu met een sublieme pass. Minh Khôi bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Khôi met een sublieme pass. Wihatmoko bereikt de bal nog maar net als eerste. Wihatmoko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Megali kopt de bal weg. Grigor bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindberg verovert de bal door een tackle van achteren. Lindberg draait met de bal, schiet en ... Kałuża werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico de Marseille - US Les Viltansou 0:1

19e minuut.
Megali is nu in balbezit. Megali met een sublieme pass. Lindberg is nu in balbezit. Lindberg schiet op doel. Kałuża maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Çolakgazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Çolakgazi geeft een hoge lob. Megali bereikt de bal nog maar net als eerste. Megali geeft de bal voor. Nosov kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Minh Khôi kopt de bal weg. Mänd rent richting de bal. Mänd probeert naar een medespeler te passen. Wroński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wroński draait met de bal, schiet en ... Kałuża bokst de bal weg.

34e minuut.
Nosov kopt de bal weg. Pūtējs bereikt de bal nog maar net als eerste. Pūtējs passt de bal zonder na te denken. Wihatmoko bereikt de bal nog maar net als eerste. Wihatmoko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Çolakgazi geeft een hoge lob. Mänd rent richting de bal. Apostu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Apostu krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Rantaniemi geeft een hoge lob. Wroński is nu in balbezit. Apostu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Apostu krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico de Marseille 39%, US Les Viltansou 61%.
Atletico de Marseille - US Les Viltansou 0:1

55e minuut.
Mänd bereikt de bal nog maar net als eerste. Mänd geeft een lange en hoge pass. Lindberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindberg schiet op doel. Kałuża maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico de Marseille - US Les Viltansou 0:2

58e minuut.
Çolakgazi geeft de bal voor. Inworp. Tarr met de inworp. Sklenka rent richting de bal. Sklenka geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Olagnier rent richting de bal. Olagnier passt de bal zonder na te denken. Wroński rent richting de bal. Wroński schiet op doel. Kałuża probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Rantaniemi rent richting de bal. Rantaniemi probeert naar een medespeler te passen. Olagnier met een sublieme pass. Mänd speelt de bal door. Wroński is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico de Marseille - US Les Viltansou 0:3

63e minuut.
Franceschelli is nu in balbezit. Franceschelli geeft een lange en hoge pass. Lindberg is nu in balbezit. Lindberg haalt uit met een fantastische trap. Kałuża probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico de Marseille - US Les Viltansou 0:4

70e minuut.
Becker geeft de bal voor. Mänd is nu in balbezit. Mänd speelt de bal door. Wroński rent richting de bal. Wroński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Sklenka rent richting de bal. Sklenka probeert naar een medespeler te passen. Minh Khôi is nu in balbezit. Minh Khôi schiet op doel. Piatti probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Buitenspel voor Nosov. Goede buitenspelval van de verdediging. Tarr maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Minh Khôi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wihatmoko rent richting de bal. Wihatmoko schiet op doel. Piatti bokst de bal weg. Rantaniemi heeft problemen om de bal te vangen. Belodedici is nu in balbezit. Belodedici schiet op doel. Piatti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Daar is Megali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Megali speelt de bal door. Kääramees onderschept slim de pass. Wroński rent richting de bal. Wroński draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico de Marseille - US Les Viltansou 0:5

84e minuut.
Inworp. Sklenka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Megali bereikt de bal nog maar net als eerste. Pūtējs onderschept slim de pass. Pūtējs geeft een lange en hoge pass. Piatti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Franceschelli geeft een hoge lob. Grigor probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lindberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindberg schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico de Marseille - US Les Viltansou 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico de Marseille 50%, US Les Viltansou 50%.
Atletico de Marseille - US Les Viltansou 0:6