Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tropical Club Borussia Caennais
gauche-def-def Tactiek Battuparunado
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
59.2 gemiddelde waardering 58.8
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen solide
formidabel Verdedigen formidabel


24e minuut.
Gabriel speelt de bal door. Reinaldo heeft problemen om de bal te vangen. Reinaldo probeert naar een medespeler te passen. Barret bereikt de bal nog maar net als eerste. Barret schiet op doel. Biserni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tropical Club - Borussia Caennais 1:0

30e minuut.
Carrasana bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacana rent richting de bal. Carrasana rent richting de bal. Carrasana draait met de bal, schiet en ... Goma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tropical Club - Borussia Caennais 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tropical Club 43%, Borussia Caennais 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tropical Club - Borussia Caennais 1:1

46e minuut.
Jolivet komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Gabriel speelt de bal door. Tascherl geeft de bal voor. Nomães kopt de bal weg. Carrasana bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrasana schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Barret met een sublieme pass. Daar is Reinaldo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reinaldo passt de bal in één keer door. Barret is nu in balbezit. Barret schiet op doel. Biserni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Gabriel met een sublieme pass. Reinaldo heeft problemen om de bal te vangen. Reinaldo passt de bal zonder na te denken. Barret bereikt de bal nog maar net als eerste. Barret schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Rincón rent richting de bal. Rincón geeft een lange en hoge pass. Tekand controleert de bal met de borst. Jolivet rent richting de bal. Jolivet schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Inworp. Acevedo komt het veld opgelopen. Roztworowski met een snelle inworp. Rincón geeft de bal voor. Jolivet krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Rincón geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Gabriel de bal onder controle te krijgen. Acevedo rent richting de bal. Acevedo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tropical Club - Borussia Caennais 2:1

65e minuut.
Tascherl met een sublieme pass. Nomães is nu in balbezit. Bojonegoro schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bojonegoro krijgt een gele kaart. Nomães is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ţiplea neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gijón komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Reinaldo kopt de bal weg. Reinaldo rent richting de bal. Reinaldo geeft de bal voor. Bure springt en kopt de bal. Biserni probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tropical Club - Borussia Caennais 3:1

81e minuut.
Chita geeft een hoge lob. Klungelig pakt Felipe Rosón de bal. Ţiplea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bure is nu in balbezit. Bure schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Kucera geeft een lange en hoge pass. Inworp. Reinaldo met een snelle inworp. Acevedo rent richting de bal. Acevedo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Tekand rent richting de bal. Carrasana onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hubert. Carrasana is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ţiplea wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tropical Club 41%, Borussia Caennais 59%.
Tropical Club - Borussia Caennais 3:1