Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borussia Caennais Tropical Club
Battuparun2003 Tactiek droite def-def
43% Balbezit 57%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.5 gemiddelde waardering 62.4
excellent Schieten outstanding
solid Passen very good
excellent Verdedigen incredible


2e minuut.
Rincón met de inworp. Joos is nu in balbezit. Joos geeft een lange en hoge pass. Carrasana bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrasana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Caennais - Tropical Club 1:0

6e minuut.
Hubert onderschept slim de pass. Joos verovert de bal door een tackle van achteren. Joos speelt de bal door. Carrasana rent richting de bal. Carrasana schiet op doel. Emon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Pavón Barahona verovert de bal door een tackle van achteren. Pavón Barahona geeft een lange en hoge pass. Felipe Rosón bereikt de bal nog maar net als eerste. Meke onderschept slim de pass. Meke schiet op doel. Paal!

16e minuut.
Duvivier bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavón Barahona bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavón Barahona speelt de bal door. Meke rent richting de bal. Meke schiet op doel. Biserni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Joos rent richting de bal. Tekand onderschept slim de pass. Tekand passt de bal met de wreef. Reinaldo is nu in balbezit. Reinaldo geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Nomães passt de bal zonder na te denken. Hubert rent richting de bal. Carrasana onderschept slim de pass. Carrasana draait met de bal, schiet en ... Emon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Caennais - Tropical Club 2:0

26e minuut.
Bojonegoro speelt de bal door. Reinaldo is nu in balbezit. Reinaldo passt de bal met de wreef. Bure bereikt de bal nog maar net als eerste. Bure haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Duvivier is nu in balbezit. Duvivier passt de bal met de wreef. Daar is Reinaldo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reinaldo geeft een lange en hoge pass. Meke probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gorgan komt het veld opgelopen. Domingues komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Caennais 63%, Tropical Club 37%.
Borussia Caennais - Tropical Club 2:0

57e minuut.
Inczewski onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Reinaldo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bure bereikt de bal nog maar net als eerste. Bure haalt uit met een fantastische trap. Biserni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Barret komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Felipe Rosón geeft een lange en hoge pass. Inworp. Reinaldo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barret bereikt de bal nog maar net als eerste. Barret schiet op doel. Biserni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Meke probeert de bal met de borst te controleren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Meke is nu in balbezit. Meke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Caennais - Tropical Club 2:1

82e minuut.
Reinaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Reinaldo geeft een hoge lob. Meke is nu in balbezit. Meke haalt uit met een fantastische trap. Biserni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Borussia Caennais - Tropical Club 2:2

90e minuut.
Roztworowski geeft de bal voor. Hubert kopt de bal weg. Meke rent richting de bal. Meke draait met de bal, schiet en ... Biserni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Caennais 64%, Tropical Club 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Borussia Caennais - Tropical Club 2:2