Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 19:08
  • Competitiewedstrijd: National.16 [del]
  • Stadion: TTS Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 17332
Thailand Team Spirit FC MASCARET
Kezyr Tactiek Du But le retour
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
44.5 gemiddelde waardering 50.9
very good Schieten very good
very good Passen adequate
adequate Verdedigen excellent


2e minuut.
Daar is Gauvin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ourdouillie rent richting de bal. Gauvin verovert de bal door een tackle van achteren. Gauvin haalt uit met een fantastische trap. Belfort werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thailand Team Spirit - FC MASCARET 1:0

3e minuut.
Colin probeert naar een medespeler te passen. Vitković geeft een hoge lob. Žitný bereikt de bal nog maar net als eerste. Žitný draait met de bal, schiet en ... Gressier probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Thailand Team Spirit - FC MASCARET 1:1

8e minuut.
Dussart bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindre bereikt de bal nog maar net als eerste. Dussart verovert de bal door een tackle van achteren. Dussart draait met de bal, schiet en ... Belfort werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thailand Team Spirit - FC MASCARET 2:1

11e minuut.
Simonazzi kopt de bal weg. Klungelig pakt Camara de bal. Putowski is nu in balbezit. Putowski geeft de bal voor. Žitný springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Žitný bereikt de bal nog maar net als eerste. Goleśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Žitný onderschept slim de pass. Žitný haalt uit met een fantastische trap. Gressier probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Thailand Team Spirit - FC MASCARET 2:2

15e minuut.
Vitković geeft een lange en hoge pass. Daar is Tabuenka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Žitný is nu in balbezit. Žitný schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Thailand Team Spirit - FC MASCARET 2:3

22e minuut.
Le Berre rent richting de bal. Le Berre geeft de bal voor. Dussart met een sublieme pass. Gauvin rent richting de bal. Gauvin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Schneider rent richting de bal. Schneider geeft een lange en hoge pass. Gauvin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gauvin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Thailand Team Spirit - FC MASCARET 3:3

37e minuut.
Coupet is nu in balbezit. Schneider is nu in balbezit. Coupet verovert de bal door een tackle van achteren. Coupet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Thailand Team Spirit - FC MASCARET 3:4

42e minuut.
Le Berre geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dusart met een snelle inworp. Dussart geeft de bal voor. Gauvin krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Dussart geeft een hoge lob. Belfort met een sublieme pass. Coupet kopt de bal weg. Klungelig pakt Žitný de bal. Žitný schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Thailand Team Spirit - FC MASCARET 3:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thailand Team Spirit 52%, FC MASCARET 48%.
Thailand Team Spirit - FC MASCARET 3:5

65e minuut.
Putowski geeft de bal voor. Doeltrap. Gressier met een harde bal richting middenveld. Collard rent richting de bal. Collard geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Klungelig pakt Putowski de bal. Colin bereikt de bal nog maar net als eerste. Colin speelt de bal door. Žitný is nu in balbezit. Žitný haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Putowski heeft problemen om de bal te vangen. Schneider rent richting de bal. Putowski onderschept slim de pass. Žitný is nu in balbezit. Žitný haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Gauvin stond buitenspel. Lindre maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Tabuenka de bal. Vitković bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitković haalt uit met een fantastische trap. Gressier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Salhi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Žitný rent richting de bal. Žitný draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thailand Team Spirit 65%, FC MASCARET 35%.
Thailand Team Spirit - FC MASCARET 3:5