Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borussia Caennais Atletico de Marseille
Battuparunado Tactiek SAWYER - JULIET
54% Balbezit 46%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 9
59.7 gemiddelde waardering 61.4
very good Schieten formidable
solid Passen very good
excellent Verdedigen excellent


1e minuut.
bin Haji Mohd Aliff bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Haji Mohd Aliff met een sublieme pass. Leyman rent richting de bal. Leyman haalt uit met een fantastische trap. Biserni probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Caennais - Atletico de Marseille 0:1

4e minuut.
Carrasana is nu in balbezit. Chacana is nu in balbezit. Carrasana rent richting de bal. Chacana bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacana schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Carrasana rent richting de bal. Carrasana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Borussia Caennais - Atletico de Marseille 1:1

8e minuut.
Tarr geeft een lange en hoge pass. Merlet bereikt de bal nog maar net als eerste. Felipe Rosón legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Felipe Rosón krijgt een gele kaart. Merlet is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Merlet kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Chacana kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Apostu de bal onder controle te krijgen. Domingues is nu in balbezit. Domingues schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Caennais - Atletico de Marseille 2:1

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. bin Haji Mohd Aliff met een snelle inworp. Joos rent richting de bal. Pietka verovert de bal door een tackle van achteren. Pietka geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Braspenninckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Rincón bereikt de bal nog maar net als eerste. Merlet verovert de bal door een tackle van achteren. Merlet schiet op doel. Paal!

40e minuut.
Ardem verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt bin Haji Mohd Aliff de bal. bin Haji Mohd Aliff probeert naar een medespeler te passen. Braspenninckx is nu in balbezit. Braspenninckx haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Pietka geeft de bal voor. Leyman kopt de bal weg. Braspenninckx rent richting de bal. Braspenninckx draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Leyman bereikt de bal nog maar net als eerste. Leyman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Borussia Caennais - Atletico de Marseille 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Caennais 60%, Atletico de Marseille 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Borussia Caennais - Atletico de Marseille 2:2

46e minuut.
Jolivet komt het veld opgelopen.

52e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Domingues stond buitenspel. Apostu neemt vlug de vrije trap. Braspenninckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Braspenninckx schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Caennais - Atletico de Marseille 2:3

71e minuut.
Merlet bereikt de bal nog maar net als eerste. Inczewski onderschept slim de pass. Braspenninckx maakt een afschuwelijke overtreding. Braspenninckx krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Tarr geeft een lange en hoge pass. Braspenninckx controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Ţiplea neemt vlug de vrije trap. Joos bereikt de bal nog maar net als eerste. Joos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Rincón is nu in balbezit. bin Haji Mohd Aliff met een sublieme pass. Leyman rent richting de bal. Leyman haalt uit met een fantastische trap. Biserni probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Pietka rent richting de bal. Pietka passt de bal met de wreef. Braspenninckx is nu in balbezit. Braspenninckx draait met de bal, schiet en ... Biserni probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Caennais - Atletico de Marseille 2:4

90e minuut.
bin Haji Mohd Aliff passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pietka de bal. Pietka geeft een lange en hoge pass. Braspenninckx is nu in balbezit. Braspenninckx haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Caennais - Atletico de Marseille 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Caennais 45%, Atletico de Marseille 55%.
Borussia Caennais - Atletico de Marseille 2:5