Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico de Marseille Borussia Caennais
SAWYER - JULIET Tactiek Battuparun2003
48% Balbezit 52%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
59.4 gemiddelde waardering 60.5
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


14e minuut.
Inczewski geeft een hoge lob. Inworp. Pietka met een snelle inworp. bin Haji Mohd Aliff geeft een lange en hoge pass. Merlet maakt een snoekduik en kopt de bal. Biserni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Ardem geeft een hoge lob. Wihatmoko kopt de bal weg. bin Haji Mohd Aliff probeert naar een medespeler te passen. Belodedici rent richting de bal. Belodedici haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Tarr geeft de bal voor. Wihatmoko kopt de bal weg. Inczewski heeft problemen om de bal te vangen. Merlet bereikt de bal nog maar net als eerste. Merlet schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Tarr heeft problemen om de bal te vangen. Tarr geeft een hoge lob. Wihatmoko kopt de bal weg. Pietka geeft een hoge lob. Wihatmoko krijgt zijn hoofd ertegen. Biserni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Kucera geeft een lange en hoge pass. bin Haji Mohd Aliff kopt de bal weg. Wihatmoko is nu in balbezit. Wihatmoko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico de Marseille - Borussia Caennais 1:0

38e minuut.
Joos rent richting de bal. Joos probeert naar een medespeler te passen. Nomães rent richting de bal. Nomães haalt uit met een fantastische trap. Niemimäki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Atletico de Marseille - Borussia Caennais 1:1

42e minuut.
Joos is nu in balbezit. Joos speelt de bal door. Chacana bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacana haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Felipe Rosón controleert de bal met de borst. Merlet bereikt de bal nog maar net als eerste. Merlet passt de bal met de wreef. Wihatmoko is nu in balbezit. Wihatmoko schiet op doel. Biserni bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico de Marseille 39%, Borussia Caennais 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atletico de Marseille - Borussia Caennais 1:1

46e minuut.
Gorgan komt het veld opgelopen. Domingues komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Domingues bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemimäki probeert naar een medespeler te passen. Joos kopt de bal weg. Gorgan is nu in balbezit. Gorgan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Wihatmoko met een sublieme pass. Merlet rent richting de bal. Inczewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Merlet is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Belodedici wilt de vrije trap nemen. Biserni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Roztworowski geeft een hoge lob. Carrasana kopt de bal weg. Domingues is nu in balbezit. Domingues haalt uit met een fantastische trap. Niemimäki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico de Marseille - Borussia Caennais 1:2

58e minuut.
Rincón verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Rincón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rincón passt de bal met de wreef. Joos is nu in balbezit. Joos geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Carrasana kan de bal niet met de borst controleren. Joos is nu in balbezit. Carrasana rent richting de bal. Carrasana schiet op doel. Niemimäki probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Daar is bin Haji Mohd Aliff, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Haji Mohd Aliff passt de bal in één keer door. Wihatmoko bereikt de bal nog maar net als eerste. Wihatmoko draait met de bal, schiet en ... Biserni probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Atletico de Marseille - Borussia Caennais 2:2

72e minuut.
Felipe Rosón is nu in balbezit. Merlet onderschept slim de pass. Merlet passt de bal met de wreef. Wihatmoko rent richting de bal. Wihatmoko draait met de bal, schiet en ... Biserni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Grigor geeft de bal voor. Inworp. Rincón met een snelle inworp. Joos is nu in balbezit. Joos draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Joos is nu in balbezit. Joos passt de bal zonder na te denken. Gorgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorgan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
bin Haji Mohd Aliff is nu in balbezit. bin Haji Mohd Aliff passt de bal zonder na te denken. Daar is Kucera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merlet bereikt de bal nog maar net als eerste. Merlet draait met de bal, schiet en ... Biserni bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico de Marseille 41%, Borussia Caennais 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atletico de Marseille - Borussia Caennais 2:2