Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tropical Club US Les Viltansou
droite def-def Tactiek BZH uhel
58% Balbezit 42%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 7
5 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
59.5 gemiddelde waardering 56.8
excellent Schieten very good
very good Passen very good
formidable Verdedigen very good


1e minuut.
Bure passt de bal zonder na te denken. Tekand is nu in balbezit. Lindberg is nu in balbezit. Lindberg draait met de bal, schiet en ... Goma probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tropical Club - US Les Viltansou 0:1

3e minuut.
Beting geeft de bal voor. Chita probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tutkun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bure rent richting de bal. Bure draait met de bal, schiet en ... Piatti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Wroński rent richting de bal. Bojonegoro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wroński raakt geblesseerd tijdens het duel. Olagnier met een snel genomen vrije trap. Nosov krijgt zijn hoofd ertegen. Goma bokst de bal weg.

22e minuut.
Reinaldo probeert naar een medespeler te passen. Barret heeft problemen om de bal te vangen. Barret passt de bal in één keer door. Bure is nu in balbezit. Bure schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Megali geeft een lange en hoge pass. Lindberg rent richting de bal. Yaw legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lindberg is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nosov zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tropical Club - US Les Viltansou 0:2

38e minuut.
Franceschelli geeft een lange en hoge pass. Tekand speelt de bal door. Klungelig pakt Yaw de bal. Yaw geeft een lange en hoge pass. Bure maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tropical Club - US Les Viltansou 1:2

44e minuut.
Chita rent richting de bal. Becker verovert de bal door een tackle van achteren. Becker geeft een hoge lob. Nosov kopt de bal weg. Lindberg rent richting de bal. Goma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tropical Club 42%, US Les Viltansou 58%.
Tropical Club - US Les Viltansou 1:2

47e minuut.
Megali rent richting de bal. Megali passt de bal in één keer door. Mänd rent richting de bal. Mänd geeft de bal voor. Nosov maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tropical Club - US Les Viltansou 1:3

52e minuut.
Bojonegoro rent richting de bal. Megali rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bojonegoro. Megali moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Megali kan niet meer verder spelen. Jena komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Barret rent richting de bal. Reinaldo is nu in balbezit. Reinaldo passt de bal met de wreef. Barret bereikt de bal nog maar net als eerste. Barret schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Doeltrap. Acevedo komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Jena kopt de bal weg. Olagnier controleert de bal met de borst. Acevedo is nu in balbezit. Acevedo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

66e minuut.
Beting is nu in balbezit. Beting geeft de bal voor. Reinaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Reinaldo schiet op doel. Piatti probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

67e minuut.
Yaw speelt de bal door. Reinaldo is nu in balbezit. Reinaldo passt de bal met de wreef. Acevedo is nu in balbezit. Acevedo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Piatti geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Reinaldo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Acevedo rent richting de bal. Acevedo draait met de bal, schiet en ... Piatti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gijón komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tropical Club 51%, US Les Viltansou 49%.
Tropical Club - US Les Viltansou 1:3