Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Thailand Team Spirit Mike TeamMa
Kezyr Tactiek Tactique 1
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.6 gemiddelde waardering 52.6
very good Schieten solid
solid Passen solid
good Verdedigen very good


4e minuut.
Ghiugan is nu in balbezit. Tabuenka rent richting de bal. Ghiugan onderschept slim de pass. Ghiugan draait met de bal, schiet en ... Nègre werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thailand Team Spirit - Mike TeamMa 0:1

7e minuut.
Nègre trapt de bal weg. Dussart kopt de bal weg. Toulalan rent richting de bal. Gauvin verovert de bal door een tackle van achteren. Gauvin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Tabuenka met een sublieme pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vaillant zal de hoekschop nemen. Touchard is nu in balbezit. Touchard schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vaillant met de inworp. Kruszecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruszecki geeft een hoge lob. Touchard maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thailand Team Spirit - Mike TeamMa 0:2

15e minuut.
Touchard onderschept slim de pass. Touchard geeft de bal voor. Ghiugan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghiugan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Kobusinski onderschept slim de pass. Kobusinski passt de bal zonder na te denken. Vaillant is nu in balbezit. Vaillant geeft de bal voor. Ghiugan springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Ghiugan is nu in balbezit. Kruszecki is nu in balbezit. Ghiugan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruszecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruszecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Vaillant passt de bal zonder na te denken. Van de Ven is nu in balbezit. Van de Ven passt de bal zonder na te denken. Ghiugan rent richting de bal. Ghiugan schiet op doel. Nègre bokst de bal weg.

36e minuut.
Camara probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Kobusinski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vaillant bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaillant geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Kobusinski geeft een hoge lob. Camara is nu in balbezit. Camara passt de bal in één keer door. Dussart bereikt de bal nog maar net als eerste. Dussart geeft de bal voor. Kielec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gauvin is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Collard zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gauvin is nu in balbezit. Gauvin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Thailand Team Spirit - Mike TeamMa 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thailand Team Spirit 57%, Mike TeamMa 43%.
Thailand Team Spirit - Mike TeamMa 1:2

50e minuut.
Pleimelding geeft de bal voor. Klungelig pakt Gauvin de bal. Anh Khôi met een sublieme pass. Touchard is nu in balbezit. Touchard geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Van de Ven bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Ven geeft een hoge lob. Kruszecki kopt de bal weg. Daar is Ghiugan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghiugan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Cuissard speelt de bal door. Dussart kan de bal niet met de borst controleren. Van de Ven rent richting de bal. Dussart is nu in balbezit. Dussart draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Touchard heeft problemen om de bal te vangen. Goleśniewski verovert de bal door een tackle van achteren. Goleśniewski speelt de bal door. Gauvin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gauvin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Vaillant geeft een hoge lob. Van de Ven bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Ven passt de bal in één keer door. Ghiugan is nu in balbezit. Ghiugan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Ghiugan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruszecki probeert de bal aan de voet te houden. Kruszecki passt de bal zonder na te denken. Touchard bereikt de bal nog maar net als eerste. Touchard haalt uit met een fantastische trap. Nègre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Kruszecki passt de bal met de wreef. Kobusinski is nu in balbezit. Kobusinski probeert naar een medespeler te passen. Kruszecki is nu in balbezit. Kruszecki draait met de bal, schiet en ... Nègre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Kruszecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Ven rent richting de bal. Van de Ven probeert naar een medespeler te passen. Kruszecki rent richting de bal. Kruszecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Touchard rent richting de bal. Touchard passt de bal zonder na te denken. Ghiugan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghiugan draait met de bal, schiet en ... Nègre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thailand Team Spirit - Mike TeamMa 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thailand Team Spirit 65%, Mike TeamMa 35%.
Thailand Team Spirit - Mike TeamMa 1:3