Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Targaryen FC Thailand Team Spirit
One Tactiek Kezyr
58% Balbezit 42%
32% Spel op eigen helft 68%
26 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.1 gemiddelde waardering 44.6
outstanding Schieten very good
excellent Passen very good
excellent Verdedigen good


3e minuut.
Streller passt de bal zonder na te denken. Huber is nu in balbezit. Lévesque bereikt de bal nog maar net als eerste. Huber onderschept slim de pass. Huber haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Dusart kopt de bal weg. Dussart rent richting de bal. Dussart geeft een lange en hoge pass. Gauvin springt en kopt de bal. Guerra López maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Streller passt de bal zonder na te denken. Tabuenka rent richting de bal. Huber verovert de bal door een tackle van achteren. Huber haalt uit met een fantastische trap. Gressier werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Targaryen FC - Thailand Team Spirit 1:0

23e minuut.
Huber is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Camara. Huber raakt geblesseerd tijdens het duel. Di Nallo met een snel genomen vrije trap. Huber krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Sagnol rent richting de bal. Sagnol geeft de bal voor. Streller probeert de bal met de borst te controleren. Di Nallo geeft een lange en hoge pass. Huber springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Roels met een snelle inworp. Streller bereikt de bal nog maar net als eerste. Streller geeft de bal voor. Huber is nu in balbezit. Huber haalt uit met een fantastische trap. Gressier bokst de bal weg.

29e minuut.
Di Nallo passt de bal in één keer door. Streller is nu in balbezit. Streller passt de bal zonder na te denken. Huber is nu in balbezit. Huber draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Tabuenka heeft problemen om de bal te vangen. Cuissard rent richting de bal. Huber onderschept slim de pass. Huber draait met de bal, schiet en ... Gressier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Streller verovert de bal door een tackle van achteren. Streller probeert naar een medespeler te passen. Tabuenka is nu in balbezit. Huber verovert de bal door een tackle van achteren. Huber draait met de bal, schiet en ... Gressier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Huber bereikt de bal nog maar net als eerste. Huber schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Targaryen FC 34%, Thailand Team Spirit 66%.
Targaryen FC - Thailand Team Spirit 1:0

48e minuut.
Di Nallo kopt de bal weg. Sagnol bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagnol passt de bal in één keer door. Huber rent richting de bal. Huber draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Cabrera heeft problemen om de bal te vangen. Sagnol bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lévesque. Lévesque krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Di Nallo geeft de bal voor. Daar is Huber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wat een zware overtreding van Goleśniewski ... Strafschop! Huber is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Huber neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Targaryen FC - Thailand Team Spirit 2:0

70e minuut.
Streller bereikt de bal nog maar net als eerste. Streller geeft een lange en hoge pass. Goleśniewski heeft problemen om de bal te vangen. Cabrera rent richting de bal. Cabrera draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Lévesque bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagnol onderschept slim de pass. Sagnol speelt de bal door. Huber bereikt de bal nog maar net als eerste. Huber schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Sagnol is nu in balbezit. Sagnol geeft een lange en hoge pass. Huber bereikt de bal nog maar net als eerste. Huber schiet op doel. Gressier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Targaryen FC - Thailand Team Spirit 3:0

80e minuut.
Cabrera is nu in balbezit. Cabrera passt de bal in één keer door. Sagnol met een sublieme pass. Klungelig pakt Huber de bal. Huber schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Cabrera onderschept slim de pass. Sagnol geeft een hoge lob. Huber kopt de bal weg. Streller is nu in balbezit. Streller geeft een lange en hoge pass. Gressier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Huber rent richting de bal. Huber haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Targaryen FC - Thailand Team Spirit 4:0

85e minuut.
Meyer geeft de bal voor. Streller kopt de bal weg. Streller is nu in balbezit. Klungelig pakt Streller de bal. Streller schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Sagnol passt de bal zonder na te denken. Streller bereikt de bal nog maar net als eerste. Streller passt de bal in één keer door. Huber bereikt de bal nog maar net als eerste. Huber schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Targaryen FC 29%, Thailand Team Spirit 71%.
Targaryen FC - Thailand Team Spirit 4:0