Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-26 19:02
  • Competitiewedstrijd: National.16 [del]
  • Stadion: TTS Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 18484
Thailand Team Spirit Borussia Caennais
Kezyr Tactiek Battuparunado
50% Balbezit 50%
66% Spel op eigen helft 34%
0 Doelpogingen 26
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
44.5 gemiddelde waardering 51.1
solide Schieten uitstekend
zeer goed Passen solide
goed Verdedigen solide


2e minuut.
Goleśniewski geeft een lange en hoge pass. Cuissard kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chacana met een snelle inworp. Rincón geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Pleimelding geeft een lange en hoge pass. Rincón geeft de bal voor. Klungelig pakt Camara de bal. Tascherl geeft een hoge lob. Carrasana maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Carrasana passt de bal met de wreef. Tascherl rent richting de bal. Tascherl geeft een lange en hoge pass. Chacana bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacana haalt uit met een fantastische trap. Gressier bokst de bal weg. Domingues springt en kopt de bal. Gressier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pleimelding bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Thailand Team Spirit - Borussia Caennais 0:1

17e minuut.
Domingues is nu in balbezit. Chacana bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrasana is nu in balbezit. Carrasana draait met de bal, schiet en ... Gressier probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Thailand Team Spirit - Borussia Caennais 0:2

26e minuut.
Joos passt de bal in één keer door. Carrasana is nu in balbezit. Tabuenka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Carrasana is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Carrasana zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Gressier bokst de bal weg.

30e minuut.
Carrasana rent richting de bal. Carrasana speelt de bal door. Domingues is nu in balbezit. Domingues draait met de bal, schiet en ... Pleimelding probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gressier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thailand Team Spirit - Borussia Caennais 0:3

32e minuut.
Tascherl rent richting de bal. Tascherl geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Pleimelding de bal onder controle te krijgen. Carrasana is nu in balbezit. Carrasana draait met de bal, schiet en ... Paal! Gressier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Carrasana maakt een snoekduik en kopt de bal. Gressier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thailand Team Spirit - Borussia Caennais 0:4

35e minuut.
Dussart met een sublieme pass. Inworp. Roztworowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tascherl bereikt de bal nog maar net als eerste. Tascherl geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Domingues bereikt de bal nog maar net als eerste. Domingues haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Thailand Team Spirit - Borussia Caennais 0:5

36e minuut.
Joos is nu in balbezit. Joos speelt de bal door. Daar is Carrasana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carrasana schiet op doel. Gressier werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thailand Team Spirit - Borussia Caennais 0:6

41e minuut.
Inczewski passt de bal zonder na te denken. Domingues bereikt de bal nog maar net als eerste. Domingues passt de bal zonder na te denken. Carrasana bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrasana draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Carrasana probeert naar een medespeler te passen. Chacana is nu in balbezit. Pleimelding legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pleimelding krijgt een gele kaart. Chacana is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Joos neemt zijn aanloop. Gressier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Joos bereikt de bal nog maar net als eerste. Joos draait met de bal, schiet en ... Gressier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Roztworowski probeert naar een medespeler te passen. Chacana is nu in balbezit. Chacana geeft de bal voor. Domingues springt en kopt de bal. Gressier probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thailand Team Spirit 74%, Borussia Caennais 26%.
Thailand Team Spirit - Borussia Caennais 0:6

52e minuut.
Carrasana probeert de bal met de borst te controleren. Goleśniewski is nu in balbezit. Chacana onderschept slim de pass. Carrasana bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrasana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Thailand Team Spirit - Borussia Caennais 0:7

64e minuut.
Joos is nu in balbezit. Joos probeert naar een medespeler te passen. Domingues bereikt de bal nog maar net als eerste. Domingues haalt uit met een fantastische trap. Gressier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thailand Team Spirit - Borussia Caennais 0:8

66e minuut.
Domingues passt de bal zonder na te denken. Joos bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrasana bereikt de bal nog maar net als eerste. Joos rent richting de bal. Joos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Joos is nu in balbezit. Joos passt de bal zonder na te denken. Goleśniewski verovert de bal door een tackle van achteren. Chacana is nu in balbezit. Chacana schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Kucera verovert de bal door een tackle van achteren. Kucera passt de bal in één keer door. Goleśniewski rent richting de bal. Chacana onderschept slim de pass. Chacana haalt uit met een fantastische trap. Gressier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Carrasana rent richting de bal. Carrasana haalt uit met een fantastische trap. Gressier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Rincón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Joos bereikt de bal nog maar net als eerste. Joos passt de bal in één keer door. Carrasana is nu in balbezit. Carrasana draait met de bal, schiet en ... Gressier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Dussart passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tascherl met de inworp. Joos geeft de bal voor. Carrasana krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Tascherl is nu in balbezit. Tascherl met een sublieme pass. Carrasana rent richting de bal. Carrasana draait met de bal, schiet en ... Gressier probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Thailand Team Spirit - Borussia Caennais 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thailand Team Spirit 58%, Borussia Caennais 42%.
Thailand Team Spirit - Borussia Caennais 0:9