Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borussia Caennais Thailand Team Spirit
Battuparunado Tactiek Kezyr
54% Balbezit 46%
32% Spel op eigen helft 68%
26 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 1
58.9 gemiddelde waardering 43.9
formidabel Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen goed


5e minuut.
Daar is Schneider, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chacana bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrasana bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrasana draait met de bal, schiet en ... Gressier probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Caennais - Thailand Team Spirit 1:0

7e minuut.
Inczewski met een sublieme pass. Ţiplea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţiplea met een sublieme pass. Domingues rent richting de bal. Domingues draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Schneider is nu in balbezit. Joos onderschept slim de pass. Joos passt de bal met de wreef. Carrasana bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrasana schiet op doel. Gressier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Domingues is nu in balbezit. Domingues draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Rincón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rincón passt de bal zonder na te denken. Ţiplea probeert naar een medespeler te passen. Domingues rent richting de bal. Domingues draait met de bal, schiet en ... Gressier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Ţiplea is nu in balbezit. Ţiplea geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Chacana de bal. Carrasana rent richting de bal. Carrasana haalt uit met een fantastische trap. Gressier bokst de bal weg.

21e minuut.
Ţiplea is nu in balbezit. Ţiplea passt de bal met de wreef. Carrasana bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrasana draait met de bal, schiet en ... Gressier werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Caennais - Thailand Team Spirit 2:0

23e minuut.
Dusart is nu in balbezit. Dusart geeft de bal voor. Roztworowski onderschept slim de pass. Gauvin is nu in balbezit. Gauvin haalt uit met een fantastische trap. Biserni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Domingues kopt de bal weg. Klungelig pakt Schneider de bal. Carrasana verovert de bal door een tackle van achteren. Carrasana haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Caennais - Thailand Team Spirit 3:0

35e minuut.
Joos onderschept slim de pass. Joos geeft een hoge lob. Domingues is nu in balbezit. Domingues schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Lévesque is nu in balbezit. Joos onderschept slim de pass. Joos passt de bal met de wreef. Chacana is nu in balbezit. Chacana haalt uit met een fantastische trap. Gressier bokst de bal weg.

40e minuut.
Joos onderschept slim de pass. Joos passt de bal met de wreef. Chacana is nu in balbezit. Chacana schiet op doel. Gressier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Caennais - Thailand Team Spirit 4:0

43e minuut.
Chacana met een snelle inworp. Joos probeert naar een medespeler te passen. Carrasana rent richting de bal. Carrasana draait met de bal, schiet en ... Gressier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Caennais - Thailand Team Spirit 5:0

45e minuut.
Inworp. Jolivet komt het veld opgelopen. Gorgan komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Caennais 33%, Thailand Team Spirit 67%.
Borussia Caennais - Thailand Team Spirit 5:0

53e minuut.
Rincón geeft een hoge lob. Klungelig pakt Schneider de bal. Gorgan is nu in balbezit. Daar is Gorgan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gorgan haalt uit met een fantastische trap. Gressier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Jolivet onderschept slim de pass. Joos rent richting de bal. Jolivet bereikt de bal nog maar net als eerste. Jolivet draait met de bal, schiet en ... Gressier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Caennais - Thailand Team Spirit 6:0

60e minuut.
Carrasana heeft problemen om de bal te vangen. Tabuenka bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrasana onderschept slim de pass. Carrasana haalt uit met een fantastische trap. Gressier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Caennais - Thailand Team Spirit 7:0

61e minuut.
Rincón passt de bal in één keer door. Jolivet heeft problemen om de bal te vangen. Jolivet probeert naar een medespeler te passen. Joos geeft de bal voor. Gorgan maakt een snoekduik en kopt de bal. Gressier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Tabuenka is nu in balbezit. Carrasana onderschept slim de pass. Carrasana passt de bal in één keer door. Jolivet rent richting de bal. Jolivet schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Joos geeft een hoge lob. Carrasana kopt de bal weg. Gorgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorgan schiet op doel. Na een snelle pass probeert Schneider de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Dussart bereikt de bal nog maar net als eerste. Roztworowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Roztworowski geeft de bal voor. Gorgan kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Tabuenka de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Dusart is nu in balbezit. Roztworowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Roztworowski geeft een hoge lob. Jolivet bereikt de bal nog maar net als eerste. Jolivet passt de bal zonder na te denken. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Carrasana is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Joos geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Carrasana springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Inczewski rent richting de bal. Inczewski passt de bal met de wreef. Rincón met een sublieme pass. Jolivet bereikt de bal nog maar net als eerste. Jolivet schiet op doel. Gressier bokst de bal weg. Joos is nu in balbezit. Joos draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Goleśniewski de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Caennais - Thailand Team Spirit 8:0

80e minuut.
Ţiplea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţiplea passt de bal met de wreef. Gorgan rent richting de bal. Gorgan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Caennais - Thailand Team Spirit 9:0

87e minuut.
Dusart bereikt de bal nog maar net als eerste. Roztworowski onderschept slim de pass. Roztworowski speelt de bal door. Carrasana is nu in balbezit. Carrasana haalt uit met een fantastische trap. Gressier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Caennais - Thailand Team Spirit 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Caennais 30%, Thailand Team Spirit 70%.
Borussia Caennais - Thailand Team Spirit 10:0