Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tropical Club Thailand Team Spirit
3-5-2 d Tactiek Kezyr
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
15 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
53.6 gemiddelde waardering 45.9
very good Schieten very good
good Passen very good
excellent Verdedigen good


14e minuut.
Goleśniewski probeert de bal aan de voet te houden. Reinaldo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Barret de bal. Barret haalt uit met een fantastische trap. Gressier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tropical Club - Thailand Team Spirit 1:0

23e minuut.
Beting speelt de bal door. Bure bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleimelding bereikt de bal nog maar net als eerste. Barret verovert de bal door een tackle van achteren. Barret draait met de bal, schiet en ... Gressier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Reinaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Reinaldo passt de bal zonder na te denken. Bure rent richting de bal. Bure draait met de bal, schiet en ... Gressier maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Chita speelt de bal door. Bure is nu in balbezit. Bure schiet op doel. Gressier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Tropical Club - Thailand Team Spirit 2:0

41e minuut.
Reinaldo passt de bal met de wreef. Pleimelding onderschept slim de pass. Barret heeft problemen om de bal te vangen. Barret haalt uit met een fantastische trap. Gressier probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tropical Club - Thailand Team Spirit 3:0

43e minuut.
Pleimelding speelt de bal door. Reinaldo is nu in balbezit. Reinaldo geeft de bal voor. Barret bereikt de bal nog maar net als eerste. Barret haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tropical Club 38%, Thailand Team Spirit 62%.
Tropical Club - Thailand Team Spirit 3:0

62e minuut.
Tabuenka is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bure. Tabuenka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gökoğlu komt het veld opgelopen. Vaccarezza komt het veld opgelopen. Pelegero komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Reinaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Reinaldo geeft een lange en hoge pass. Camara heeft problemen om de bal te vangen. Vaccarezza rent richting de bal. Vaccarezza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Vaccarezza is nu in balbezit. Tabuenka rent richting de bal. Barret onderschept slim de pass. Barret schiet op doel. Gressier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tropical Club - Thailand Team Spirit 4:0

74e minuut.
Dussart passt de bal in één keer door. Gökoğlu met een sublieme pass. Goleśniewski onderschept slim de pass. Vaccarezza heeft problemen om de bal te vangen. Vaccarezza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Dussart passt de bal zonder na te denken. Lévesque rent richting de bal. Lévesque passt de bal in één keer door. Reinaldo rent richting de bal. Reinaldo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Reinaldo met een sublieme pass. Gökoğlu is nu in balbezit. Gökoğlu passt de bal zonder na te denken. Vaccarezza is nu in balbezit. Vaccarezza draait met de bal, schiet en ... Gressier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Chita rent richting de bal. Chita geeft een lange en hoge pass. Tabuenka is nu in balbezit. Barret verovert de bal door een tackle van achteren. Barret schiet op doel. Gressier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tropical Club 47%, Thailand Team Spirit 53%.
Tropical Club - Thailand Team Spirit 4:0