Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-06 19:03
  • Competitiewedstrijd: National.16 [del]
  • Stadion: TTS Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 29066
Thailand Team Spirit Tropical Club
Kezyr Tactiek gauche-def-def
44% Balbezit 56%
70% Spel op eigen helft 30%
0 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
43.6 gemiddelde waardering 51.8
solide Schieten formidabel
solide Passen solide
redelijk Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Dusart is nu in balbezit. Hubert onderschept slim de pass. Hubert geeft een lange en hoge pass. Bure rent richting de bal. Bure schiet op doel. Gressier bokst de bal weg.

5e minuut.
Bojonegoro is nu in balbezit. Bojonegoro speelt de bal door. Meke bereikt de bal nog maar net als eerste. Meke schiet op doel. Gressier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thailand Team Spirit - Tropical Club 0:1

14e minuut.
Fourcade geeft een lange en hoge pass. Meke kopt de bal weg. Schneider heeft problemen om de bal te vangen. Bure bereikt de bal nog maar net als eerste. Bure schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Bure passt de bal met de wreef. Gökoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Gökoğlu speelt de bal door. Meke bereikt de bal nog maar net als eerste. Meke haalt uit met een fantastische trap. Gressier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Na een snelle pass probeert Tabuenka de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gökoğlu neemt de hoekschop. Klungelig pakt Fourcade de bal. Fourcade geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Tabuenka geeft een lange en hoge pass. Inworp. Duvivier met een snelle inworp. Fourcade heeft problemen om de bal te vangen. Fourcade geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Tabuenka geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gökoğlu met een snelle inworp. Bure bereikt de bal nog maar net als eerste. Bure draait met de bal, schiet en ... Gressier bokst de bal weg. Lévesque heeft problemen om de bal te vangen. Meke bereikt de bal nog maar net als eerste. Meke schiet op doel. Gressier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gökoğlu zal de hoekschop nemen. Bojonegoro kopt de bal weg. Meke is nu in balbezit. Meke draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Gökoğlu rent richting de bal. Gökoğlu geeft een lange en hoge pass. Lévesque heeft problemen om de bal te vangen. Meke bereikt de bal nog maar net als eerste. Meke schiet op doel. Gressier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Bure kopt de bal weg. Meke is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Schneider. Meke is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fourcade wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Tekand is nu in balbezit. Tekand speelt de bal door. Gökoğlu is nu in balbezit. Gökoğlu geeft een hoge lob. Meke bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Thailand Team Spirit - Tropical Club 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thailand Team Spirit 68%, Tropical Club 32%.
Thailand Team Spirit - Tropical Club 0:2

47e minuut.
Gökoğlu geeft een lange en hoge pass. Meke kopt de bal weg. Bure is nu in balbezit. Bure haalt uit met een fantastische trap. Gressier werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Yaw rent richting de bal. Yaw probeert naar een medespeler te passen. Fourcade rent richting de bal. Fourcade geeft de bal voor. Bure krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Thailand Team Spirit - Tropical Club 0:3

54e minuut.
Lévesque is nu in balbezit. Bojonegoro speelt de bal door. Gökoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Gökoğlu geeft de bal voor. Meke krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Thailand Team Spirit - Tropical Club 0:4

64e minuut.
Bojonegoro geeft een lange en hoge pass. Tabuenka verovert de bal door een tackle van achteren. Goleśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Meke onderschept slim de pass. Meke haalt uit met een fantastische trap. Gressier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Dussart probeert de bal aan de voet te houden. Tekand geeft een hoge lob. Bure bereikt de bal nog maar net als eerste. Bure haalt uit met een fantastische trap. Gressier probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Thailand Team Spirit - Tropical Club 0:5

66e minuut.
Barret komt het veld opgelopen.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boli komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Schneider geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tekand zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gökoğlu geeft de bal voor. Fourcade geeft een lange en hoge pass. Gressier bokst de bal weg. Barret rent richting de bal. Barret draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Thailand Team Spirit - Tropical Club 0:6

81e minuut.
Hubert passt de bal zonder na te denken. Fourcade speelt de bal door. Bure bereikt de bal nog maar net als eerste. Barret rent richting de bal. Barret draait met de bal, schiet en ... Gressier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Fourcade is nu in balbezit. Fourcade geeft de bal voor. Schneider rent richting de bal. Barret verovert de bal door een tackle van achteren. Barret draait met de bal, schiet en ... Gressier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Cuissard passt de bal zonder na te denken. Daar is Yaw, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yaw geeft de bal voor. Barret rent richting de bal. Barret draait met de bal, schiet en ... Gressier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bure bereikt de bal nog maar net als eerste. Bure schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Thailand Team Spirit - Tropical Club 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thailand Team Spirit 71%, Tropical Club 29%.
Thailand Team Spirit - Tropical Club 0:7