Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC MASCARET Borussia Caennais
Du But le retour Tactiek Battuparunado
51% Balbezit 49%
60% Spel op eigen helft 40%
0 Doelpogingen 20
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 10
50 gemiddelde waardering 60.4
adequate Schieten excellent
adequate Passen very good
formidable Verdedigen very good


1e minuut.
Ourdouillie passt de bal met de wreef. Lindre heeft problemen om de bal te vangen. Domingues bereikt de bal nog maar net als eerste. Domingues draait met de bal, schiet en ... Belfort werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MASCARET - Borussia Caennais 0:1

4e minuut.
Klungelig pakt Žitný de bal. Kucera is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Žitný. Žitný krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Rincón geeft een hoge lob. Ţiplea kopt de bal weg. Carrasana is nu in balbezit. Carrasana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MASCARET - Borussia Caennais 0:2

28e minuut.
Ţiplea met een snelle inworp. Joos bereikt de bal nog maar net als eerste. Joos speelt de bal door. Domingues heeft problemen om de bal te vangen. Domingues haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Reszke heeft problemen om de bal te vangen. Carrasana bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrasana passt de bal met de wreef. Chacana is nu in balbezit. Chacana draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Domingues bereikt de bal nog maar net als eerste. Domingues haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MASCARET - Borussia Caennais 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MASCARET 52%, Borussia Caennais 48%.
FC MASCARET - Borussia Caennais 0:3

46e minuut.
Jolivet komt het veld opgelopen. Gorgan komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Joos passt de bal in één keer door. Carrasana is nu in balbezit. Jolivet is nu in balbezit. Jolivet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MASCARET - Borussia Caennais 0:4

52e minuut.
Salhi rent richting de bal. Roztworowski verovert de bal door een tackle van achteren. Roztworowski probeert naar een medespeler te passen. Jolivet is nu in balbezit. Jolivet draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Reszke is nu in balbezit. Joos verovert de bal door een tackle van achteren. Joos speelt de bal door. Jolivet rent richting de bal. Jolivet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MASCARET - Borussia Caennais 0:5

59e minuut.
Ţiplea geeft een lange en hoge pass. Gorgan is nu in balbezit. Gorgan passt de bal zonder na te denken. Joos is nu in balbezit. Joos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Roztworowski is nu in balbezit. Roztworowski geeft de bal voor. Daar is Gorgan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gorgan schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC MASCARET - Borussia Caennais 0:6

74e minuut.
Lindre verovert de bal door een tackle van achteren. Lindre probeert naar een medespeler te passen. Jolivet rent richting de bal. Jolivet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC MASCARET - Borussia Caennais 0:7

76e minuut.
Joos onderschept slim de pass. Joos geeft een lange en hoge pass. Jolivet is nu in balbezit. Jolivet schiet op doel. Belfort probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MASCARET - Borussia Caennais 0:8

85e minuut.
Reszke bereikt de bal nog maar net als eerste. Joos verovert de bal door een tackle van achteren. Joos speelt de bal door. Daar is Gorgan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gorgan haalt uit met een fantastische trap. Belfort bokst de bal weg. Salhi met een sublieme pass. Daar is Rincón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rincón geeft de bal voor. Carrasana krijgt zijn hoofd ertegen. Belfort bokst de bal weg. Gorgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorgan haalt uit met een fantastische trap. Belfort probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MASCARET - Borussia Caennais 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MASCARET 68%, Borussia Caennais 32%.
FC MASCARET - Borussia Caennais 0:9