Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mike TeamMa Borussia Caennais
Tactique 1 Tactiek Battuparunado
56% Balbezit 44%
53% Spel op eigen helft 47%
3 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
53.5 gemiddelde waardering 58.5
goed Schieten uitmuntend
goed Passen zeer goed
formidabel Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Buitenspel voor Touchard. Goede buitenspelval van de verdediging. Inczewski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Feraru heeft problemen om de bal te vangen. Domingues bereikt de bal nog maar net als eerste. Domingues draait met de bal, schiet en ... Kielec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Kobusinski rent richting de bal. Kobusinski passt de bal met de wreef. Ghiugan rent richting de bal. Ghiugan schiet op doel. Biserni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mike TeamMa - Borussia Caennais 1:0

12e minuut.
Rincón speelt de bal door. Hermans bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrasana verovert de bal door een tackle van achteren. Carrasana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mike TeamMa - Borussia Caennais 1:1

22e minuut.
Chacana geeft een lange en hoge pass. Carrasana is nu in balbezit. Anh Khôi rent richting de bal. Carrasana onderschept slim de pass. Carrasana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mike TeamMa - Borussia Caennais 1:2

25e minuut.
Rincón is nu in balbezit. Rincón probeert naar een medespeler te passen. Joos is nu in balbezit. Joos geeft een hoge lob. Carrasana krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mike TeamMa - Borussia Caennais 1:3

26e minuut.
Carrasana rent richting de bal. Toulalan begaat een overtreding. Carrasana raakt geblesseerd tijdens het duel. Joos zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Carrasana krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Joos geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Toulalan de bal. Domingues rent richting de bal. Carrasana bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrasana draait met de bal, schiet en ... Kielec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mike TeamMa 52%, Borussia Caennais 48%.
Mike TeamMa - Borussia Caennais 1:3

46e minuut.
Jolivet komt het veld opgelopen.

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rincón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Joos probeert naar een medespeler te passen. Rincón geeft een hoge lob. Carrasana springt en kopt de bal. Kielec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Inworp. Roztworowski met een snelle inworp. Rincón rent richting de bal. Rincón geeft een hoge lob. Carrasana probeert de bal met de borst te controleren. Kielec bokst de bal weg. Carrasana is nu in balbezit. Carrasana schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Joos met een snelle inworp. Ţiplea probeert de bal met de borst te controleren. Ţiplea geeft een hoge lob. Carrasana springt en kopt de bal. Kielec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mike TeamMa - Borussia Caennais 1:4

61e minuut.
Joos met een sublieme pass. Domingues bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrasana rent richting de bal. Carrasana draait met de bal, schiet en ... Kielec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mike TeamMa - Borussia Caennais 1:5

65e minuut.
Jolivet is nu in balbezit. Jolivet passt de bal in één keer door. Domingues bereikt de bal nog maar net als eerste. Domingues draait met de bal, schiet en ... Paal! Kobusinski probeert de bal aan de voet te houden. Jolivet rent richting de bal. Jolivet haalt uit met een fantastische trap. Kielec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Kruszecki rent richting de bal. Inczewski onderschept slim de pass. Inczewski geeft de bal voor. Domingues bereikt de bal nog maar net als eerste. Domingues draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mike TeamMa - Borussia Caennais 1:6

77e minuut.
Toulalan geeft een lange en hoge pass. Carrasana bereikt de bal nog maar net als eerste. Joos bereikt de bal nog maar net als eerste. Joos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mike TeamMa - Borussia Caennais 1:7

80e minuut.
Van de Ven met een sublieme pass. Touchard bereikt de bal nog maar net als eerste. Touchard passt de bal met de wreef. Ghiugan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghiugan haalt uit met een fantastische trap. Biserni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Joos rent richting de bal. Joos passt de bal in één keer door. Carrasana is nu in balbezit. Carrasana haalt uit met een fantastische trap. Kielec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mike TeamMa - Borussia Caennais 1:8

84e minuut.
Jolivet probeert de bal aan de voet te houden. Joos geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Hermans de bal onder controle te krijgen. Carrasana bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrasana draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Kielec met een harde bal richting middenveld. Inczewski geeft een lange en hoge pass. Hermans onderschept slim de pass. Jolivet rent richting de bal. Jolivet draait met de bal, schiet en ... Kielec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mike TeamMa 53%, Borussia Caennais 47%.
Mike TeamMa - Borussia Caennais 1:8