Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borussia Caennais Mike TeamMa
Battuparunado Tactiek Tactique 1
47% Balbezit 53%
33% Spel op eigen helft 67%
24 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
57.3 gemiddelde waardering 52.9
formidable Schieten good
very good Passen good
very good Verdedigen excellent


6e minuut.
Chacana bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacana passt de bal in één keer door. Carrasana is nu in balbezit. Carrasana draait met de bal, schiet en ... Kielec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Caennais - Mike TeamMa 1:0

11e minuut.
Rincón is nu in balbezit. Rincón probeert naar een medespeler te passen. Chacana bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacana schiet op doel. Kielec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Caennais - Mike TeamMa 2:0

14e minuut.
Chacana heeft problemen om de bal te vangen. Toulalan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chacana raakt geblesseerd tijdens het duel. Rincón zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Chacana springt en kopt de bal. Kielec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Kruszecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Roztworowski onderschept slim de pass. Kobusinski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kobusinski krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Toulalan passt de bal met de wreef. Rincón geeft een lange en hoge pass. Chacana bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacana haalt uit met een fantastische trap. Kielec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Caennais - Mike TeamMa 3:0

29e minuut.
Chacana is nu in balbezit. Toulalan is nu in balbezit. Chacana onderschept slim de pass. Chacana haalt uit met een fantastische trap. Kielec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Caennais - Mike TeamMa 4:0

33e minuut.
Kielec trapt de bal weg. Chacana kopt de bal weg. Joos is nu in balbezit. Joos geeft de bal voor. Carrasana springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Joos passt de bal met de wreef. Carrasana is nu in balbezit. Anh Khôi verovert de bal door een tackle van achteren. Chacana verovert de bal door een tackle van achteren. Chacana haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Inworp. Jolivet komt het veld opgelopen. Gorgan komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Caennais 32%, Mike TeamMa 68%.
Borussia Caennais - Mike TeamMa 4:0

51e minuut.
Kobusinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Joos onderschept slim de pass. Joos passt de bal met de wreef. Jolivet bereikt de bal nog maar net als eerste. Jolivet schiet op doel. Kielec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Roztworowski onderschept slim de pass. Roztworowski geeft een lange en hoge pass. Jolivet is nu in balbezit. Jolivet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Caennais - Mike TeamMa 5:0

63e minuut.
Joos bereikt de bal nog maar net als eerste. Joos passt de bal zonder na te denken. Gorgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrasana is nu in balbezit. Carrasana schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Roztworowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobusinski probeert naar een medespeler te passen. Rincón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rincón geeft de bal voor. Jolivet springt en kopt de bal. Kielec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Gorgan rent richting de bal. Gorgan geeft de bal voor. Jolivet is nu in balbezit. Jolivet draait met de bal, schiet en ... Kielec werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Vaillant passt de bal in één keer door. Touchard rent richting de bal. Touchard met een sublieme pass. Durão rent richting de bal. Durão draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Caennais - Mike TeamMa 5:1

75e minuut.
Joos rent richting de bal. Joos geeft een lange en hoge pass. Anh Khôi is nu in balbezit. Carrasana verovert de bal door een tackle van achteren. Carrasana schiet op doel. Kielec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Sala rent richting de bal. Sala geeft de bal voor. Ţiplea rent richting de bal. Vaillant verovert de bal door een tackle van achteren. Vaillant geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Kobusinski rent richting de bal. Joos verovert de bal door een tackle van achteren. Joos passt de bal met de wreef. Carrasana is nu in balbezit. Carrasana draait met de bal, schiet en ... Kielec bokst de bal weg.

81e minuut.
Inczewski heeft problemen om de bal te vangen. Inczewski geeft de bal voor. Klungelig pakt Sala de bal. Gorgan onderschept slim de pass. Gorgan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Kruszecki met een snelle inworp. Touchard rent richting de bal. Touchard geeft een lange en hoge pass. Durão is nu in balbezit. Durão draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Caennais - Mike TeamMa 5:2

89e minuut.
Gorgan rent richting de bal. Carrasana rent richting de bal. Gorgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorgan haalt uit met een fantastische trap. Kielec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Caennais - Mike TeamMa 6:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Caennais 35%, Mike TeamMa 65%.
Borussia Caennais - Mike TeamMa 6:2