Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-09 19:04
  • Competitiewedstrijd: National.16 [del]
  • Stadion: TTS Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 26184
Thailand Team Spirit Atletico de Marseille
Kezyr Tactiek DESMOND
48% Balbezit 52%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 26
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
46.5 gemiddelde waardering 55.7
zeer goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
solide Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Pūtējs geeft een lange en hoge pass. Tabuenka bereikt de bal nog maar net als eerste. Hapov verovert de bal door een tackle van achteren. Hapov haalt uit met een fantastische trap. Gressier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thailand Team Spirit - Atletico de Marseille 0:1

8e minuut.
Dusart heeft problemen om de bal te vangen. Ardem is nu in balbezit. Ardem geeft de bal voor. Hapov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hapov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Tarr geeft een hoge lob. Leyman rent richting de bal. Pleimelding tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pleimelding krijgt een gele kaart.

29e minuut.
bin Haji Mohd Aliff onderschept slim de pass. Leyman rent richting de bal. Pleimelding tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Leyman is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. bin Haji Mohd Aliff wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Ardem met de inworp. bin Haji Mohd Aliff is nu in balbezit. bin Haji Mohd Aliff geeft de bal voor. Hapov krijgt zijn hoofd ertegen. Gressier werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Pūtējs met de inworp. bin Haji Mohd Aliff met een sublieme pass. Hapov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hapov draait met de bal, schiet en ... Gressier werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thailand Team Spirit - Atletico de Marseille 0:2

34e minuut.
Tarr probeert de bal met de borst te controleren. Tarr geeft de bal voor. Camara kopt de bal weg. Hapov is nu in balbezit. Hapov schiet op doel. Gressier bokst de bal weg. Leyman is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Thailand Team Spirit - Atletico de Marseille 0:3

36e minuut.
Grigor passt de bal zonder na te denken. Hapov heeft problemen om de bal te vangen. Hapov passt de bal zonder na te denken. Leyman bereikt de bal nog maar net als eerste. Leyman haalt uit met een fantastische trap. Gressier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thailand Team Spirit - Atletico de Marseille 0:4

39e minuut.
Tabuenka geeft een hoge lob. Inworp. Pūtējs met de inworp. bin Haji Mohd Aliff bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Haji Mohd Aliff geeft de bal voor. Gressier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Leyman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hapov is nu in balbezit. Hapov passt de bal zonder na te denken. Merlet bereikt de bal nog maar net als eerste. Merlet schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Leyman rent richting de bal. Leyman draait met de bal, schiet en ... Gressier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thailand Team Spirit - Atletico de Marseille 0:5

43e minuut.
bin Haji Mohd Aliff speelt de bal door. Klungelig pakt Pūtējs de bal. Pūtējs geeft de bal voor. Hapov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hapov schiet op doel. Gressier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Thailand Team Spirit - Atletico de Marseille 0:6

45e minuut.
Łopatowicz met een sublieme pass. Merlet is nu in balbezit. Merlet geeft een lange en hoge pass. Leyman is nu in balbezit. Leyman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thailand Team Spirit 78%, Atletico de Marseille 22%.
Thailand Team Spirit - Atletico de Marseille 0:6

52e minuut.
Apostu is nu in balbezit. Apostu geeft een hoge lob. Merlet kopt de bal weg. Hapov rent richting de bal. Hapov haalt uit met een fantastische trap. Gressier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pleimelding probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hapov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hapov speelt de bal door. Merlet rent richting de bal. Merlet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Thailand Team Spirit - Atletico de Marseille 0:7

62e minuut.
Tarr geeft een hoge lob. Goleśniewski is nu in balbezit. Hapov verovert de bal door een tackle van achteren. Hapov schiet op doel. Gressier werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thailand Team Spirit - Atletico de Marseille 0:8

69e minuut.
Lévesque verovert de bal door een tackle van achteren. bin Haji Mohd Aliff onderschept slim de pass. bin Haji Mohd Aliff speelt de bal door. Hapov is nu in balbezit. Hapov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Grigor geeft de bal voor. Daar is Leyman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leyman passt de bal zonder na te denken. Merlet bereikt de bal nog maar net als eerste. Merlet draait met de bal, schiet en ... Gressier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Leyman bereikt de bal nog maar net als eerste. Leyman schiet op doel. Gressier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Łopatowicz geeft de bal voor. Pleimelding kopt de bal weg. Merlet is nu in balbezit. Merlet draait met de bal, schiet en ... Gressier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thailand Team Spirit - Atletico de Marseille 0:9

87e minuut.
Daar is Lévesque, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pūtējs is nu in balbezit. Dussart maakt een afschuwelijke overtreding. Dussart krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thailand Team Spirit 71%, Atletico de Marseille 29%.
Thailand Team Spirit - Atletico de Marseille 0:9