Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico de Marseille Thailand Team Spirit
DESMOND Tactiek Kezyr
56% Balbezit 44%
19% Spel op eigen helft 81%
36 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
59.5 gemiddelde waardering 42.3
outstanding Schieten very good
very good Passen very good
very good Verdedigen adequate


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. bin Haji Mohd Aliff met een snelle inworp. Pūtējs speelt de bal door. bin Haji Mohd Aliff geeft een hoge lob. Hapov springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico de Marseille - Thailand Team Spirit 1:0

4e minuut.
Ardem kopt de bal weg. Pūtējs rent richting de bal. Lévesque rent richting de bal. Pūtējs verovert de bal door een tackle van achteren. Pūtējs geeft een lange en hoge pass. Gressier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hapov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hapov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico de Marseille - Thailand Team Spirit 2:0

8e minuut.
Gressier trapt de bal weg van het doel. Ardem kopt de bal weg. bin Haji Mohd Aliff geeft een hoge lob. Hapov rent richting de bal. Hapov draait met de bal, schiet en ... Gressier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. bin Haji Mohd Aliff geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Leyman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hapov rent richting de bal. Hapov schiet op doel. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Hapov de bal. Merlet is nu in balbezit. Hapov rent richting de bal. Merlet bereikt de bal nog maar net als eerste. Merlet haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Tarr bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarr geeft een lange en hoge pass. Dusart kopt de bal weg. Gauvin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gauvin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Lévesque is nu in balbezit. bin Haji Mohd Aliff onderschept slim de pass. bin Haji Mohd Aliff met een sublieme pass. Hapov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hapov haalt uit met een fantastische trap. Paal!

17e minuut.
Pūtējs passt de bal zonder na te denken. bin Haji Mohd Aliff bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Haji Mohd Aliff speelt de bal door. Leyman is nu in balbezit. Leyman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
bin Haji Mohd Aliff bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Haji Mohd Aliff speelt de bal door. Leyman rent richting de bal. Leyman schiet op doel. Gressier werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

20e minuut.
Apostu bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostu geeft een hoge lob. Daar is Gauvin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gauvin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico de Marseille - Thailand Team Spirit 2:1

21e minuut.
Dussart raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Brahimi komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Pūtējs met een snelle inworp. bin Haji Mohd Aliff is nu in balbezit. bin Haji Mohd Aliff passt de bal zonder na te denken. Daar is Hapov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hapov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico de Marseille - Thailand Team Spirit 3:1

35e minuut.
Schneider probeert naar een medespeler te passen. Hapov rent richting de bal. Hapov passt de bal in één keer door. Leyman is nu in balbezit. Leyman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico de Marseille - Thailand Team Spirit 4:1

39e minuut.
Leyman bereikt de bal nog maar net als eerste. Leyman geeft de bal voor. Lévesque bereikt de bal nog maar net als eerste. Merlet onderschept slim de pass. Merlet draait met de bal, schiet en ... Gressier bokst de bal weg.

43e minuut.
Leyman is nu in balbezit. Leyman geeft een hoge lob. Goleśniewski verovert de bal door een tackle van achteren. Merlet bereikt de bal nog maar net als eerste. Merlet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico de Marseille - Thailand Team Spirit 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico de Marseille 21%, Thailand Team Spirit 79%.
Atletico de Marseille - Thailand Team Spirit 5:1

46e minuut.
Hapov probeert naar een medespeler te passen. Grigor is nu in balbezit. Gauvin verovert de bal door een tackle van achteren. Gauvin haalt uit met een fantastische trap. Basarab probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico de Marseille - Thailand Team Spirit 5:2

48e minuut.
Brahimi rent richting de bal. bin Haji Mohd Aliff onderschept slim de pass. bin Haji Mohd Aliff passt de bal in één keer door. Leyman is nu in balbezit. Leyman schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Camara bereikt de bal nog maar net als eerste. Leyman verovert de bal door een tackle van achteren. Leyman draait met de bal, schiet en ... Gressier bokst de bal weg.

51e minuut.
Gressier speelt de bal door. Pūtējs kopt de bal weg. Goleśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Merlet verovert de bal door een tackle van achteren. Merlet draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Leyman is nu in balbezit. Leyman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico de Marseille - Thailand Team Spirit 6:2

53e minuut.
Hapov verovert de bal door een tackle van achteren. Hapov met een sublieme pass. Leyman controleert de bal met de borst. Leyman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico de Marseille - Thailand Team Spirit 7:2

55e minuut.
Dusart is nu in balbezit. Ardem onderschept slim de pass. Ardem geeft een lange en hoge pass. Leyman bereikt de bal nog maar net als eerste. Leyman draait met de bal, schiet en ... Gressier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Merlet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hapov is nu in balbezit. Hapov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico de Marseille - Thailand Team Spirit 8:2

58e minuut.
Klungelig pakt Dusart de bal. Ardem is nu in balbezit. Ardem passt de bal in één keer door. Hapov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hapov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
bin Haji Mohd Aliff passt de bal zonder na te denken. Leyman heeft problemen om de bal te vangen. Leyman passt de bal met de wreef. Hapov rent richting de bal. Hapov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Tarr bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarr geeft een hoge lob. Camara heeft problemen om de bal te vangen. Leyman rent richting de bal. Leyman haalt uit met een fantastische trap. Gressier bokst de bal weg.

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ardem zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pūtējs rent richting de bal. Pūtējs geeft een lange en hoge pass. Leyman springt en kopt de bal. Gressier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Schneider rent richting de bal. Merlet verovert de bal door een tackle van achteren. Merlet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico de Marseille - Thailand Team Spirit 9:2

73e minuut.
bin Haji Mohd Aliff speelt de bal door. Łopatowicz geeft een lange en hoge pass. Goleśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Merlet verovert de bal door een tackle van achteren. Merlet draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Pūtējs bereikt de bal nog maar net als eerste. Pūtējs geeft een lange en hoge pass. Hapov is nu in balbezit. Hapov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico de Marseille - Thailand Team Spirit 10:2

77e minuut.
Merlet geeft de bal voor. Daar is bin Haji Mohd Aliff, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Haji Mohd Aliff passt de bal zonder na te denken. Leyman bereikt de bal nog maar net als eerste. Leyman draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico de Marseille - Thailand Team Spirit 11:2

82e minuut.
Grigor kopt de bal weg. Tarr rent richting de bal. Tarr probeert naar een medespeler te passen. Leyman rent richting de bal. Leyman haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico de Marseille - Thailand Team Spirit 12:2

86e minuut.
Goleśniewski geeft een lange en hoge pass. Grigor kopt de bal weg. bin Haji Mohd Aliff speelt de bal door. Leyman bereikt de bal nog maar net als eerste. Leyman draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
bin Haji Mohd Aliff bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Haji Mohd Aliff met een sublieme pass. Hapov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hapov draait met de bal, schiet en ... Gressier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico de Marseille - Thailand Team Spirit 13:2

89e minuut.
bin Haji Mohd Aliff bereikt de bal nog maar net als eerste. Leyman rent richting de bal. bin Haji Mohd Aliff is nu in balbezit. Leyman bereikt de bal nog maar net als eerste. Leyman haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico de Marseille 17%, Thailand Team Spirit 83%.
Atletico de Marseille - Thailand Team Spirit 13:2