Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC MASCARET US Les Viltansou
Du But le retour Tactiek BZH uhel
54% Balbezit 46%
52% Spel op eigen helft 48%
2 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
5 Buitenspel 6
49.5 gemiddelde waardering 55.3
adequate Schieten excellent
adequate Passen solid
formidable Verdedigen very good


5e minuut.
Lindberg met een sublieme pass. Mänd rent richting de bal. Mänd speelt de bal door. Daar is Wroński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wroński haalt uit met een fantastische trap. Belfort probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Putowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Coupet bereikt de bal nog maar net als eerste. Coupet geeft de bal voor. Ourdouillie is nu in balbezit. Ourdouillie schiet op doel. Piatti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Coupet is nu in balbezit. Coupet geeft een hoge lob. Žitný is nu in balbezit. Žitný haalt uit met een fantastische trap. Piatti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MASCARET - US Les Viltansou 1:0

18e minuut.
Putowski passt de bal met de wreef. Simonazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Simonazzi geeft een lange en hoge pass. Ourdouillie is nu in balbezit. Ourdouillie geeft de bal voor. Piatti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Piatti speelt de bal door. Klungelig pakt Reszke de bal. Wroński verovert de bal door een tackle van achteren. Wroński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC MASCARET - US Les Viltansou 1:1

21e minuut.
Rantaniemi rent richting de bal. Salhi verovert de bal door een tackle van achteren. Salhi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vitković de bal. Vitković geeft de bal voor. Piatti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Jena geeft de bal voor. Wroński bereikt de bal nog maar net als eerste. Reszke tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wroński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lindberg komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Rantaniemi onderschept slim de pass. Rantaniemi geeft een lange en hoge pass. Wroński kopt de bal weg. Nosov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nosov haalt uit met een fantastische trap. Belfort probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wroński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wroński draait met de bal, schiet en ... Belfort werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MASCARET - US Les Viltansou 1:2

37e minuut.
Wroński kopt de bal weg. Salhi probeert de bal aan de voet te houden. Lindberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Nosov rent richting de bal. Nosov passt de bal met de wreef. Belfort verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Putowski met een sublieme pass. Žitný is nu in balbezit. Jena maakt een afschuwelijke overtreding. Jena is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MASCARET 48%, US Les Viltansou 52%.
FC MASCARET - US Les Viltansou 1:2

54e minuut.
Wroński probeert naar een medespeler te passen. Mänd is nu in balbezit. Mänd passt de bal met de wreef. Lindberg rent richting de bal. Lindberg haalt uit met een fantastische trap. Belfort bokst de bal weg.

57e minuut.
Wroński is nu in balbezit. Simonazzi rent richting de bal. Wroński onderschept slim de pass. Wroński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MASCARET - US Les Viltansou 1:3

74e minuut.
Nosov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nosov passt de bal in één keer door. Wroński bereikt de bal nog maar net als eerste. Nosov rent richting de bal. Nosov draait met de bal, schiet en ... Belfort probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Lindberg geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Salhi met een sublieme pass. Olagnier bereikt de bal nog maar net als eerste. Olagnier geeft de bal voor. Wroński maakt een snoekduik en kopt de bal. Belfort probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MASCARET - US Les Viltansou 1:4

75e minuut.
Reszke is nu in balbezit. Olagnier is nu in balbezit. Coupet tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Olagnier wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

79e minuut.
Reszke probeert de bal met de borst te controleren. Wroński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wroński probeert naar een medespeler te passen. Nosov rent richting de bal. Nosov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Simonazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Simonazzi geeft de bal voor. Wroński rent richting de bal. Wroński draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Simonazzi rent richting de bal. Simonazzi geeft een lange en hoge pass. Wroński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wroński heeft problemen om de bal te vangen. Wroński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MASCARET 55%, US Les Viltansou 45%.
FC MASCARET - US Les Viltansou 1:4