Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tropical Club Mike TeamMa
3-5-2 d Tactiek Tactique 1
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
58.9 gemiddelde waardering 53
excellent Schieten solid
solid Passen good
formidable Verdedigen very good


4e minuut.
Reinaldo onderschept slim de pass. Reinaldo passt de bal zonder na te denken. Bure bereikt de bal nog maar net als eerste. Bure schiet op doel. Kielec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tropical Club - Mike TeamMa 1:0

9e minuut.
Bojonegoro is nu in balbezit. Touchard legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bojonegoro raakt geblesseerd tijdens het duel. Bure neemt de penalty, wat een uithaal! Kielec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tropical Club - Mike TeamMa 2:0

27e minuut.
Duvivier bereikt de bal nog maar net als eerste. Duvivier geeft een lange en hoge pass. Inworp. Vaillant zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Van de Ven geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vaillant met de inworp. Van de Ven geeft een lange en hoge pass. Ghiugan krijgt zijn hoofd ertegen. Emon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tropical Club - Mike TeamMa 2:1

30e minuut.
Klungelig pakt Yaw de bal. Touchard verovert de bal door een tackle van achteren. Touchard passt de bal zonder na te denken. Ghiugan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghiugan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Bojonegoro onderschept slim de pass. Bojonegoro probeert naar een medespeler te passen. Bure rent richting de bal. Bure draait met de bal, schiet en ... Kielec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tropical Club - Mike TeamMa 3:1

40e minuut.
Bojonegoro met een sublieme pass. Gouin is nu in balbezit. Gouin probeert naar een medespeler te passen. Bure is nu in balbezit. Bure schiet op doel. Kielec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Van de Ven kopt de bal weg. Ghiugan heeft problemen om de bal te vangen. Hubert rent richting de bal. Ghiugan verovert de bal door een tackle van achteren. Ghiugan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Feraru kopt de bal weg. Touchard bereikt de bal nog maar net als eerste. Touchard passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Vaillant de bal. Vaillant geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tropical Club 52%, Mike TeamMa 48%.
Tropical Club - Mike TeamMa 3:1

47e minuut.
Reinaldo is nu in balbezit. Reinaldo passt de bal in één keer door. Gouin probeert naar een medespeler te passen. Barret bereikt de bal nog maar net als eerste. Barret haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Kruszecki is nu in balbezit. Kruszecki probeert naar een medespeler te passen. Ghiugan rent richting de bal. Ghiugan haalt uit met een fantastische trap. Emon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tropical Club - Mike TeamMa 3:2

57e minuut.
Hubert verovert de bal door een tackle van achteren. Hubert passt de bal met de wreef. Bojonegoro met een sublieme pass. Bure rent richting de bal. Bure draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Feraru geeft een lange en hoge pass. Pavón Barahona probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ghiugan is nu in balbezit. Ghiugan draait met de bal, schiet en ... Emon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tropical Club - Mike TeamMa 3:3

71e minuut.
Vaccarezza komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Vaccarezza heeft problemen om de bal te vangen. Anh Khôi onderschept slim de pass. Anh Khôi speelt de bal door. Bure rent richting de bal. Bure draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tropical Club - Mike TeamMa 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tropical Club 58%, Mike TeamMa 42%.
Tropical Club - Mike TeamMa 4:3