Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
US Les Viltansou Thailand Team Spirit
BZH uhel Tactiek Kezyr
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
23 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
54.8 gemiddelde waardering 44
uitstekend Schieten zeer goed
solide Passen uitstekend
solide Verdedigen redelijk


2e minuut.
Bonfanti met een sublieme pass. Wroński rent richting de bal. Tabuenka rent richting de bal. Nosov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nosov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Lévesque bereikt de bal nog maar net als eerste. Megali onderschept slim de pass. Megali passt de bal met de wreef. Nosov rent richting de bal. Nosov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Tutkun bereikt de bal nog maar net als eerste. Tutkun geeft de bal voor. Wroński is nu in balbezit. Wroński haalt uit met een fantastische trap. Gressier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
US Les Viltansou - Thailand Team Spirit 1:0

13e minuut.
Rantaniemi onderschept slim de pass. Rantaniemi geeft een lange en hoge pass. Daar is Lévesque, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lindberg is nu in balbezit. Lindberg haalt uit met een fantastische trap. Gressier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nosov bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Lindberg geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Lévesque, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nosov is nu in balbezit. Nosov haalt uit met een fantastische trap. Gressier werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
US Les Viltansou - Thailand Team Spirit 2:0

19e minuut.
Franceschelli geeft de bal voor. Inworp. Dusart met de inworp. Dussart is nu in balbezit. Dussart geeft een lange en hoge pass. Piatti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gauvin is nu in balbezit. Gauvin haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Wroński kopt de bal weg. Mänd bereikt de bal nog maar net als eerste. Mänd geeft een lange en hoge pass. Wroński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wroński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Tutkun geeft de bal voor. Nosov kopt de bal weg. Daar is Lévesque, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wroński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wroński draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Collard probeert de bal met de borst te controleren. Bonfanti onderschept slim de pass. Bonfanti met een sublieme pass. Lindberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindberg draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: US Les Viltansou 45%, Thailand Team Spirit 55%.
US Les Viltansou - Thailand Team Spirit 2:0

55e minuut.
Schneider geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bonfanti met de inworp. Lindberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindberg schiet op doel. Gressier bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Schneider geeft de bal voor. Inworp. Bonfanti met de inworp. Lindberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindberg schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Mänd kopt de bal weg. Wroński bereikt de bal nog maar net als eerste. Lévesque verovert de bal door een tackle van achteren. Lindberg onderschept slim de pass. Lindberg draait met de bal, schiet en ... Gressier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Dusart kopt de bal weg. Daar is Franceschelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gauvin is nu in balbezit. Gauvin schiet op doel. Piatti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Megali is nu in balbezit. Megali passt de bal zonder na te denken. Daar is Mänd, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mänd geeft een lange en hoge pass. Wroński krijgt zijn hoofd ertegen. Gressier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Camara bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Megali bereikt de bal nog maar net als eerste. Megali met een sublieme pass. Mänd rent richting de bal. Mänd geeft een hoge lob. Nosov maakt een snoekduik en kopt de bal. Gressier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wroński rent richting de bal. Wroński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
US Les Viltansou - Thailand Team Spirit 3:0

76e minuut.
Mänd is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Goleśniewski. Mänd is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Megali zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nosov springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Megali probeert naar een medespeler te passen. Mänd is nu in balbezit. Mänd geeft een hoge lob. Nosov kan de bal niet met de borst controleren. Nosov haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Dusart kopt de bal weg. Megali bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gauvin. Gauvin krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: US Les Viltansou 37%, Thailand Team Spirit 63%.
US Les Viltansou - Thailand Team Spirit 3:0