Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sants Chato FC
4-3-3 Tactiek 433wing2018
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
62.1 gemiddelde waardering 67
solide Schieten zeer goed
solide Passen formidabel
formidabel Verdedigen formidabel


8e minuut.
Boroi kopt de bal weg. Siscar bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajardo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fajardo krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Quattrocchi onderschept slim de pass. Quattrocchi passt de bal met de wreef. Fajardo speelt de bal door. Orbaiz Lesaka rent richting de bal. Orbaiz Lesaka haalt uit met een fantastische trap. Galdames bokst de bal weg.

23e minuut.
Martínez Jaramillo passt de bal met de wreef. Boroi rent richting de bal. Portillo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Portillo krijgt een gele kaart. Boroi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Siscar wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Quattrocchi geeft de bal voor. Abrante probeert de bal met de borst te controleren. Vrabl is nu in balbezit. Vrabl haalt uit met een fantastische trap. Galdames maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sants - Chato FC 0:1

34e minuut.
Boroi passt de bal zonder na te denken. Jara rent richting de bal. Jara passt de bal in één keer door. Boroi bereikt de bal nog maar net als eerste. Boroi draait met de bal, schiet en ... Ciorchine bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sants 51%, Chato FC 49%.
sants - Chato FC 0:1

52e minuut.
Fernández Cervera geeft een lange en hoge pass. Rodríguez Romeo verovert de bal door een tackle van achteren. Sněžník rent richting de bal. Lissandrini geeft een hoge lob. Vrabl is nu in balbezit. Galdames probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Klungelig pakt Orbaiz Lesaka de bal. Jaro is nu in balbezit. Jaro passt de bal in één keer door. Siscar is nu in balbezit. Siscar geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Portillo rent richting de bal. Boroi onderschept slim de pass. Quattrocchi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Boroi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Jara neemt zijn aanloop. Ciorchine kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Jara rent richting de bal. Jara draait met de bal, schiet en ... Ciorchine maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
sants - Chato FC 1:1

66e minuut.
Magior met een sublieme pass. Jara rent richting de bal. Jara passt de bal in één keer door. Boroi bereikt de bal nog maar net als eerste. Boroi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Jaro heeft problemen om de bal te vangen. Jaro passt de bal zonder na te denken. Portillo rent richting de bal. Boroi verovert de bal door een tackle van achteren. Boroi draait met de bal, schiet en ... Ciorchine probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Rodríguez Romeo kopt de bal weg. Lissandrini geeft een hoge lob. Sněžník is nu in balbezit. Sněžník haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sants - Chato FC 1:2

85e minuut.
Galdames met een sublieme pass. Háber rent richting de bal. Háber geeft de bal voor. Vrabl rent richting de bal. Vrabl haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Orbaiz Lesaka kopt de bal weg. Lissandrini speelt de bal door. Abrante heeft problemen om de bal te vangen. Vrabl bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrabl haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sants 42%, Chato FC 58%.
sants - Chato FC 1:2