Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico La Fuerza Los Caballos Felices!! :P
cuarta Tactiek U21-ISMA
41% Balbezit 59%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
52.7 gemiddelde waardering 64.8
goed Schieten uitstekend
solide Passen formidabel
zeer goed Verdedigen uitstekend


9e minuut.
Cogo speelt de bal door. Jiménez Bautista probeert naar een medespeler te passen. Rosal bereikt de bal nog maar net als eerste. Uña onderschept slim de pass. Uña geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Uña bereikt de bal nog maar net als eerste. Uña passt de bal in één keer door. Rocca is nu in balbezit. Rocca schiet op doel. Kiniec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico La Fuerza - Los Caballos Felices!! :P 0:1

23e minuut.
Rocca bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosal is nu in balbezit. Rocca verovert de bal door een tackle van achteren. Rocca draait met de bal, schiet en ... Kiniec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico La Fuerza - Los Caballos Felices!! :P 0:2

25e minuut.
Peláez kopt de bal weg. Daar is Magistris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rocca rent richting de bal. Rocca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico La Fuerza - Los Caballos Felices!! :P 0:3

27e minuut.
Peláez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocca onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Magistris. Magistris krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Rosal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernabé onderschept slim de pass. Bernabé geeft een hoge lob. Rocca springt en kopt de bal. Kiniec probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Uña probeert naar een medespeler te passen. Bernabé rent richting de bal. Bernabé heeft problemen om de bal te vangen. Bernabé geeft de bal voor. Rocca springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico La Fuerza - Los Caballos Felices!! :P 0:4

35e minuut.
Jiménez Bautista met een snelle inworp. Cogo rent richting de bal. Uña begaat een overtreding. Cogo wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

41e minuut.
Uña geeft de bal voor. Bernabé bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernabé geeft een lange en hoge pass. Rocca springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico La Fuerza - Los Caballos Felices!! :P 0:5

44e minuut.
Uña kopt de bal weg. Daar is Abalduev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Halme rent richting de bal. Abalduev onderschept slim de pass. Abalduev haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kiniec bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Kiniec speelt de bal door. Uña kopt de bal weg. Rocca bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocca haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico La Fuerza 76%, Los Caballos Felices!! :P 24%.
Atletico La Fuerza - Los Caballos Felices!! :P 0:5

47e minuut.
Rosal geeft de bal voor. Ziarreta is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Markoski. Markoski krijgt een gele kaart. Ziarreta raakt geblesseerd tijdens het duel. Ziarreta zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Abalduev springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Ziarreta is nu in balbezit. Ziarreta geeft een lange en hoge pass. Rocca bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico La Fuerza - Los Caballos Felices!! :P 0:6

52e minuut.
Abalduev passt de bal in één keer door. D’Amore bereikt de bal nog maar net als eerste. D’Amore speelt de bal door. Bernabé is nu in balbezit. Bernabé geeft een hoge lob. Kiniec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rosal met een sublieme pass. Rocca is nu in balbezit. Rocca draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Abalduev rent richting de bal. Abalduev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico La Fuerza - Los Caballos Felices!! :P 0:7

58e minuut.
Van Halme geeft de bal voor. Cogo kopt de bal weg. D’Amore geeft een hoge lob. Van Halme rent richting de bal. Anemogiannis verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Espín geeft de bal voor. Rocca kopt de bal weg. Bernabé bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Bernabé de bal. Bernabé draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Bernabé bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rosal. Bernabé is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Uña zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rocca krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico La Fuerza - Los Caballos Felices!! :P 0:8

73e minuut.
Bernabé onderschept slim de pass. Bernabé speelt de bal door. Klungelig pakt Rocca de bal. Rocca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico La Fuerza - Los Caballos Felices!! :P 0:9

76e minuut.
Ziarreta is nu in balbezit. Ziarreta passt de bal met de wreef. Rocca rent richting de bal. Rocca draait met de bal, schiet en ... Kiniec probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico La Fuerza 77%, Los Caballos Felices!! :P 23%.
Atletico La Fuerza - Los Caballos Felices!! :P 0:9