Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Minami FC sants
Selección Tactiek 4-3-3
54% Balbezit 46%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
62.9 gemiddelde waardering 61.4
excellent Schieten solid
very good Passen very good
formidable Verdedigen excellent


5e minuut.
Rybka met een sublieme pass. Barczewski is nu in balbezit. Barczewski passt de bal in één keer door. Gaspar rent richting de bal. Gaspar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Gaspar heeft problemen om de bal te vangen. Gaspar geeft een hoge lob. Klungelig pakt de la Hera de bal. Castell Canto rent richting de bal. Castell Canto draait met de bal, schiet en ... Galdames kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Aničić is nu in balbezit. Aničić geeft de bal voor. Inworp. Jaro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Siscar geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Barczewski passt de bal in één keer door. Rybka bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybka met een sublieme pass. Gaspar is nu in balbezit. Gaspar schiet op doel. Galdames verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Barczewski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gaspar maakt een snoekduik en kopt de bal. Abrante probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Minami FC - sants 1:0

39e minuut.
Dimov rent richting de bal. Dimov probeert naar een medespeler te passen. Więckiewicz rent richting de bal. Więckiewicz geeft de bal voor. Castell Canto springt en kopt de bal. Galdames bokst de bal weg. Abrante kopt de bal weg. Rybka met een sublieme pass. Barczewski geeft een hoge lob. Gaspar krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Klungelig pakt Antczak de bal. Siscar is nu in balbezit. Daar is Siscar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siscar passt de bal met de wreef. Denia is nu in balbezit. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Denia is nu in balbezit. Kryński verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Minami FC - sants 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Minami FC 48%, sants 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Minami FC - sants 1:1

55e minuut.
Castell Canto onderschept slim de pass. Castell Canto geeft een lange en hoge pass. Fernández Cervera probeert de bal aan de voet te houden. Więckiewicz is nu in balbezit. Więckiewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. de la Hera geeft een lange en hoge pass. Aničić kopt de bal weg. Louzao rent richting de bal. Castell Canto onderschept slim de pass. Castell Canto schiet op doel. Galdames verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Barczewski passt de bal in één keer door. Dimov speelt de bal door. Castell Canto bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaspar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaspar schiet op doel. Galdames verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Inworp. Siscar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaro geeft de bal voor. Denia maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
de la Hera geeft de bal voor. Denia probeert de bal aan de voet te houden. Kryński verovert de bal door een tackle van achteren. Siscar bereikt de bal nog maar net als eerste. Siscar schiet op doel. Montezuma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Gaspar met een sublieme pass. Dimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimov probeert naar een medespeler te passen. Rybka is nu in balbezit. Rybka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Minami FC 56%, sants 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Minami FC - sants 1:1