Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
boiro c.f. Los Caballos Felices!! :P
Liga 4 Tactiek U21-ISMA
37% Balbezit 63%
96% Spel op eigen helft 4%
0 Doelpogingen 54
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.3 gemiddelde waardering 59.6
hopeless Schieten formidable
unsatisfactory Passen formidable
hopeless Verdedigen adequate


4e minuut.
Anemogiannis geeft de bal voor. Buroni controleert de bal met de borst. Abalduev is nu in balbezit. Abalduev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
boiro c.f. - Los Caballos Felices!! :P 0:1

5e minuut.
Uña met de inworp. Bernabé probeert naar een medespeler te passen. Uña geeft de bal voor. Abalduev springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Klungelig pakt Rocca de bal. Sklarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Abalduev bereikt de bal nog maar net als eerste. Abalduev draait met de bal, schiet en ... Crăciunoiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
boiro c.f. - Los Caballos Felices!! :P 0:2

9e minuut.
Bernabé bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernabé geeft een hoge lob. Rocca rent richting de bal. Rocca haalt uit met een fantastische trap. Buroni probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
boiro c.f. - Los Caballos Felices!! :P 0:3

12e minuut.
Studzinski passt de bal met de wreef. Rocca bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocca geeft de bal voor. Pérez Santamaría rent richting de bal. Pérez Santamaría haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Anemogiannis passt de bal zonder na te denken. Uña rent richting de bal. Uña met een sublieme pass. Rocca rent richting de bal. Rocca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
boiro c.f. - Los Caballos Felices!! :P 0:4

17e minuut.
Bernabé geeft een hoge lob. Brascugli kopt de bal weg. Pérez Santamaría is nu in balbezit. Pérez Santamaría probeert naar een medespeler te passen. Uña geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Uña rent richting de bal. Kuterba maakt een afschuwelijke overtreding. Uña raakt geblesseerd tijdens het duel. Uña met een snel genomen vrije trap. Bernabé geeft de bal voor. Abalduev heeft problemen om de bal te vangen. Abalduev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Sanz Cordón rent richting de bal. Rocca onderschept slim de pass. Uña bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocca rent richting de bal. Rocca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
boiro c.f. - Los Caballos Felices!! :P 0:5

22e minuut.
Stokowski rent richting de bal. Rocca onderschept slim de pass. Rocca met een sublieme pass. Abalduev bereikt de bal nog maar net als eerste. Abalduev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
boiro c.f. - Los Caballos Felices!! :P 0:6

24e minuut.
Anielski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bernabé zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Uña is nu in balbezit. Uña geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Uña kopt de bal weg. Abalduev heeft problemen om de bal te vangen. Rocca bereikt de bal nog maar net als eerste. Abalduev rent richting de bal. Abalduev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Uña zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bernabé geeft een hoge lob. Abalduev bereikt de bal nog maar net als eerste. Abalduev draait met de bal, schiet en ... Buroni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pérez Santamaría zal de hoekschop nemen. Abalduev maakt een snoekduik en kopt de bal. Crăciunoiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pérez Santamaría zal de hoekschop nemen. Abalduev maakt een snoekduik en kopt de bal. Crăciunoiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rocca is nu in balbezit. Rocca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
boiro c.f. - Los Caballos Felices!! :P 0:7

29e minuut.
Uña passt de bal met de wreef. Pérez Santamaría bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Santamaría geeft de bal voor. Rocca springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
boiro c.f. - Los Caballos Felices!! :P 0:8

31e minuut.
Rocca kopt de bal weg. Bernabé is nu in balbezit. Bernabé geeft een hoge lob. Rocca springt en kopt de bal. Crăciunoiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
boiro c.f. - Los Caballos Felices!! :P 0:9

37e minuut.
Pérez Santamaría geeft een hoge lob. Anielski geeft een hoge lob. Pérez Santamaría kopt de bal weg. Abalduev is nu in balbezit. Abalduev haalt uit met een fantastische trap. Crăciunoiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Abalduev geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Crăciunoiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Brascugli onderschept slim de pass. Brascugli geeft de bal voor. Inworp. Pérez Santamaría met een snelle inworp. Uña geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rocca is nu in balbezit. Rocca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
boiro c.f. - Los Caballos Felices!! :P 0:10

41e minuut.
Bernabé passt de bal zonder na te denken. Uña speelt de bal door. Pérez Santamaría probeert naar een medespeler te passen. Uña bereikt de bal nog maar net als eerste. Uña geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Pérez Santamaría kopt de bal weg. Rocca rent richting de bal. Sanz Cordón rent richting de bal. Rocca onderschept slim de pass. Rocca draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Uña is nu in balbezit. Uña passt de bal zonder na te denken. Bernabé probeert naar een medespeler te passen. Rocca is nu in balbezit. Rocca haalt uit met een fantastische trap. Crăciunoiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Abalduev is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
boiro c.f. - Los Caballos Felices!! :P 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: boiro c.f. 97%, Los Caballos Felices!! :P 3%.
boiro c.f. - Los Caballos Felices!! :P 0:11

47e minuut.
Doeltrap. Buroni met een harde bal richting middenveld. Uña kopt de bal weg. Abalduev bereikt de bal nog maar net als eerste. Abalduev draait met de bal, schiet en ... Paal!

48e minuut.
Crăciunoiu speelt de bal door. Bernabé bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernabé probeert naar een medespeler te passen. Rocca is nu in balbezit. Rocca draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Pérez Santamaría passt de bal in één keer door. Bernabé rent richting de bal. Bernabé geeft de bal voor. Klungelig pakt Abalduev de bal. Abalduev haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
boiro c.f. - Los Caballos Felices!! :P 0:12

50e minuut.
Stokowski heeft problemen om de bal te vangen. Kuterba rent richting de bal. Bernabé bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernabé geeft de bal voor. Buroni kopt de bal weg. Crăciunoiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Abalduev probeert de bal met de borst te controleren. Abalduev schiet op doel. Crăciunoiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Bernabé geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rocca de bal. Brascugli is nu in balbezit. Rocca verovert de bal door een tackle van achteren. Rocca draait met de bal, schiet en ... Crăciunoiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Abalduev haalt uit met een fantastische trap. Bernabé is nu in balbezit. Bernabé geeft de bal voor. Abalduev krijgt zijn hoofd ertegen. Crăciunoiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
boiro c.f. - Los Caballos Felices!! :P 0:13

56e minuut.
Daar is da Silva Fogaça, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uña probeert naar een medespeler te passen. Pérez Santamaría heeft problemen om de bal te vangen. Pérez Santamaría geeft de bal voor. Rocca krijgt zijn hoofd ertegen. Crăciunoiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rocca rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
boiro c.f. - Los Caballos Felices!! :P 0:14

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bernabé met een snelle inworp. Uña heeft problemen om de bal te vangen. Uña geeft een hoge lob. Buroni kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rocca is nu in balbezit. Rocca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
boiro c.f. - Los Caballos Felices!! :P 0:15

61e minuut.
Bernabé bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernabé geeft een hoge lob. Rocca is nu in balbezit. Rocca haalt uit met een fantastische trap. Crăciunoiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
boiro c.f. - Los Caballos Felices!! :P 0:16

65e minuut.
Bernabé rent richting de bal. Bernabé geeft een hoge lob. Abalduev rent richting de bal. Abalduev haalt uit met een fantastische trap. Crăciunoiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
boiro c.f. - Los Caballos Felices!! :P 0:17

66e minuut.
Kuterba is nu in balbezit. Kuterba passt de bal met de wreef. da Silva Fogaça rent richting de bal. Rocca verovert de bal door een tackle van achteren. Rocca draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Rocca is nu in balbezit. Rocca geeft een lange en hoge pass. Abalduev rent richting de bal. Abalduev haalt uit met een fantastische trap. Crăciunoiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
boiro c.f. - Los Caballos Felices!! :P 0:18

70e minuut.
Crăciunoiu met een harde bal richting middenveld. Uña kopt de bal weg. Abalduev bereikt de bal nog maar net als eerste. Abalduev draait met de bal, schiet en ... Brascugli probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
boiro c.f. - Los Caballos Felices!! :P 0:19

72e minuut.
Pérez Santamaría speelt de bal door. Bernabé bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernabé geeft de bal voor. Rocca bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocca haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Doeltrap. Crăciunoiu met een harde bal richting middenveld. Bernabé speelt de bal door. Rocca is nu in balbezit. Rocca schiet op doel. Crăciunoiu bokst de bal weg.

74e minuut.
Bernabé is nu in balbezit. Bernabé passt de bal in één keer door. Uña rent richting de bal. Uña geeft een lange en hoge pass. Abalduev krijgt zijn hoofd ertegen. Crăciunoiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
boiro c.f. - Los Caballos Felices!! :P 0:20

76e minuut.
Daar is Bernabé, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bernabé geeft de bal voor. Rocca rent richting de bal. Rocca schiet op doel. Crăciunoiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
boiro c.f. - Los Caballos Felices!! :P 0:21

77e minuut.
Crăciunoiu met een harde bal richting middenveld. Bernabé bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernabé speelt de bal door. Daar is Rocca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rocca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Kuterba kopt de bal weg. Mascaró speelt de bal door. Bernabé bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernabé geeft de bal voor. Rocca springt en kopt de bal. Crăciunoiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Brascugli met een harde bal richting middenveld. Uña probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Abalduev de bal. Rocca bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocca haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Anielski trapt de bal weg. Bernabé kopt de bal weg. Bernabé is nu in balbezit. Bernabé geeft een lange en hoge pass. Rocca krijgt zijn hoofd ertegen. Crăciunoiu bokst de bal weg. Rocca is nu in balbezit. Rocca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
boiro c.f. - Los Caballos Felices!! :P 0:22

83e minuut.
Uña met een sublieme pass. Daar is Bernabé, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bernabé geeft de bal voor. Rocca springt en kopt de bal. Crăciunoiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

84e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pérez Santamaría geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Abalduev kopt de bal weg. Rocca rent richting de bal. Rocca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Doeltrap. Anielski trapt de bal weg. Uña kopt de bal weg. Abalduev rent richting de bal. Abalduev draait met de bal, schiet en ... Crăciunoiu bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Crăciunoiu trapt de bal weg. Bernabé kopt de bal weg. Klungelig pakt Rocca de bal. Rocca draait met de bal, schiet en ... Crăciunoiu bokst de bal weg. Abalduev bereikt de bal nog maar net als eerste. Abalduev schiet op doel. Crăciunoiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
boiro c.f. - Los Caballos Felices!! :P 0:23

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: boiro c.f. 95%, Los Caballos Felices!! :P 5%.
boiro c.f. - Los Caballos Felices!! :P 0:23