Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chato FC Los Caballos Felices!! :P
433wing2018 Tactiek U21-ISMA
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
65.1 gemiddelde waardering 65.5
excellent Schieten very good
excellent Passen formidable
excellent Verdedigen formidable


5e minuut.
Vorontsov speelt de bal door. Bernabé is nu in balbezit. Bernabé geeft een lange en hoge pass. Rocca bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocca haalt uit met een fantastische trap. Ciorchine kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Portillo kopt de bal weg. Uña geeft een hoge lob. Abalduev rent richting de bal. Abalduev schiet op doel. Ciorchine werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chato FC - Los Caballos Felices!! :P 0:1

16e minuut.
Lissandrini is nu in balbezit. Lissandrini speelt de bal door. Sněžník rent richting de bal. Sněžník haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chato FC - Los Caballos Felices!! :P 1:1

17e minuut.
Abalduev bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrabl begaat een overtreding. Abalduev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mascaró met een snel genomen vrije trap. Bernabé kopt de bal weg. Daar is Portillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uña rent richting de bal. Uña schiet op doel. Ciorchine bokst de bal weg.

23e minuut.
Háber rent richting de bal. Háber geeft een hoge lob. Vrabl bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrabl schiet op doel. Berghausen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chato FC - Los Caballos Felices!! :P 2:1

39e minuut.
Háber geeft een lange en hoge pass. Vorontsov speelt de bal door. Sněžník rent richting de bal. Sněžník schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chato FC - Los Caballos Felices!! :P 3:1

42e minuut.
Háber kan de bal niet met de borst controleren. Rocca rent richting de bal. Háber begaat een overtreding. Rocca raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Uña neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Pineda Romero probeert naar een medespeler te passen. D’Amore verovert de bal door een tackle van achteren. Orbaiz Lesaka is nu in balbezit. Vrabl is nu in balbezit. Vrabl haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chato FC 49%, Los Caballos Felices!! :P 51%.
Chato FC - Los Caballos Felices!! :P 3:1

47e minuut.
Abalduev kopt de bal weg. Daar is Rocca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quattrocchi is nu in balbezit. Rocca verovert de bal door een tackle van achteren. Rocca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chato FC - Los Caballos Felices!! :P 3:2

64e minuut.
Orbaiz Lesaka is nu in balbezit. Mascaró onderschept slim de pass. Mascaró met een sublieme pass. Vrabl rent richting de bal. Vrabl schiet op doel. Berghausen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Bermejo verovert de bal door een tackle van achteren. Sněžník rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lissandrini geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sněžník springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Lissandrini speelt de bal door. Orbaiz Lesaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Orbaiz Lesaka speelt de bal door. Vrabl is nu in balbezit. Vrabl haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Bernabé geeft de bal voor. Anemogiannis is nu in balbezit. Anemogiannis geeft de bal voor. Rocca bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocca draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Mascaró speelt de bal door. Klungelig pakt D’Amore de bal. D’Amore geeft een lange en hoge pass. Rocca is nu in balbezit. Rocca haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chato FC 53%, Los Caballos Felices!! :P 47%.
Chato FC - Los Caballos Felices!! :P 3:2