Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chato FC The Amazing Villarreal ❤
433wing2018 Tactiek 451 santi
45% Balbezit 55%
52% Spel op eigen helft 48%
13 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
66.9 gemiddelde waardering 67.7
formidable Schieten very good
excellent Passen formidable
formidable Verdedigen excellent


3e minuut.
Portillo passt de bal zonder na te denken. Pineda Romero met een sublieme pass. Orbaiz Lesaka is nu in balbezit. Vrabl rent richting de bal. Vrabl draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Orbaiz Lesaka neemt de hoekschop. Vrabl kopt de bal weg. Daar is Sněžník, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sněžník schiet op doel. Górkiewicz bokst de bal weg.

13e minuut.
Portillo onderschept slim de pass. Portillo met een sublieme pass. Orbaiz Lesaka speelt de bal door. Vrabl is nu in balbezit. Vrabl haalt uit met een fantastische trap. Górkiewicz bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Inworp. Ovidiu komt het veld opgelopen. Stróżyk komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Pineda Romero met een sublieme pass. Daar is Orbaiz Lesaka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orbaiz Lesaka probeert naar een medespeler te passen. Pineda Romero rent richting de bal. Pineda Romero geeft een lange en hoge pass. Górkiewicz bokst de bal weg. Vrabl is nu in balbezit. Vrabl schiet op doel. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Vrabl draait met de bal, schiet en ... Ilică probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lissandrini zal de hoekschop nemen. Sněžník maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Pineda Romero speelt de bal door. Orbaiz Lesaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Orbaiz Lesaka speelt de bal door. Vrabl is nu in balbezit. Vrabl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chato FC - The Amazing Villarreal ❤ 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chato FC 45%, The Amazing Villarreal ❤ 55%.
Chato FC - The Amazing Villarreal ❤ 1:0

52e minuut.
Háber is nu in balbezit. Ovidiu onderschept slim de pass. Ovidiu geeft een hoge lob. García Monte bereikt de bal nog maar net als eerste. García Monte draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Lissandrini passt de bal zonder na te denken. Háber probeert naar een medespeler te passen. Orbaiz Lesaka met een sublieme pass. Vrabl is nu in balbezit. Vrabl haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Drăgănescu probeert naar een medespeler te passen. Ovidiu is nu in balbezit. Ovidiu met een sublieme pass. Chipciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chipciu schiet op doel. Ciorchine verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Perna Bamba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Stróżyk neemt de hoekschop. García Monte springt en kopt de bal. Ciorchine werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chato FC - The Amazing Villarreal ❤ 1:1

73e minuut.
Sněžník passt de bal in één keer door. Vrabl is nu in balbezit. Ilică bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrabl onderschept slim de pass. Vrabl haalt uit met een fantastische trap. Górkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Ovidiu kopt de bal weg. Portillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Chipciu onderschept slim de pass. García Monte rent richting de bal. García Monte haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Stróżyk passt de bal in één keer door. Chipciu is nu in balbezit. García Monte is nu in balbezit. Chipciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chipciu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Lissandrini passt de bal zonder na te denken. Orbaiz Lesaka probeert naar een medespeler te passen. Libíček is nu in balbezit. Vrabl onderschept slim de pass. Vrabl draait met de bal, schiet en ... Górkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Drăgănescu speelt de bal door. Ovidiu met een sublieme pass. Drăgănescu heeft problemen om de bal te vangen. Drăgănescu geeft een hoge lob. García Monte maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chato FC 59%, The Amazing Villarreal ❤ 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chato FC - The Amazing Villarreal ❤ 1:1