Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sants Los Caballos Felices!! :P
4-3-3 Tactiek U21-ISMA
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
58.7 gemiddelde waardering 65.3
solide Schieten uitstekend
solide Passen formidabel
formidabel Verdedigen uitstekend


17e minuut.
D’Amore passt de bal in één keer door. Bernabé is nu in balbezit. Bernabé speelt de bal door. Rocca bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocca schiet op doel. Galdames verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Bermejo met een sublieme pass. Uña probeert naar een medespeler te passen. Abalduev rent richting de bal. Abalduev haalt uit met een fantastische trap. Galdames maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sants - Los Caballos Felices!! :P 0:1

38e minuut.
Boroi rent richting de bal. Boroi passt de bal zonder na te denken. Siscar is nu in balbezit. Siscar geeft een lange en hoge pass. Denia maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
sants - Los Caballos Felices!! :P 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sants 49%, Los Caballos Felices!! :P 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sants - Los Caballos Felices!! :P 1:1

46e minuut.
Vilaseca komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Siscar rent richting de bal. Siscar met een sublieme pass. Espín onderschept slim de pass. Denia is nu in balbezit. Denia schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
sants - Los Caballos Felices!! :P 2:1

50e minuut.
Martínez Jaramillo passt de bal zonder na te denken. Bernabé bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernabé passt de bal zonder na te denken. Rocca bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocca haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Pérez Santamaría geeft een lange en hoge pass. Abalduev heeft problemen om de bal te vangen. Rocca bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
sants - Los Caballos Felices!! :P 2:2

58e minuut.
Mascaró probeert naar een medespeler te passen. Pérez Santamaría probeert naar een medespeler te passen. Rocca is nu in balbezit. Rocca schiet op doel. Galdames werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sants - Los Caballos Felices!! :P 2:3

67e minuut.
Bernabé speelt de bal door. Rocca rent richting de bal. Martínez Jaramillo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rocca raakt geblesseerd tijdens het duel. Abalduev legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Galdames verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Galdames speelt de bal door. Pérez Santamaría rent richting de bal. Jaro verovert de bal door een tackle van achteren. Jaro geeft de bal voor. Berghausen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Uña speelt de bal door. Pérez Santamaría probeert naar een medespeler te passen. Rocca bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sants - Los Caballos Felices!! :P 2:4

85e minuut.
Bernabé verovert de bal door een tackle van achteren. Bernabé passt de bal in één keer door. Rocca rent richting de bal. Rocca haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sants 59%, Los Caballos Felices!! :P 41%.
sants - Los Caballos Felices!! :P 2:4