Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Caballos Felices!! :P sants
U21-ISMA Tactiek MIRROR PROMO
47% Balbezit 53%
44% Spel op eigen helft 56%
21 Doelpogingen 7
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
65.1 gemiddelde waardering 64.9
formidable Schieten very good
formidable Passen very good
very good Verdedigen outstanding


3e minuut.
Jara speelt de bal door. Siscar rent richting de bal. Pérez Santamaría schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pérez Santamaría krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Siscar bereikt de bal nog maar net als eerste. Siscar geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Espín de bal. Jara rent richting de bal. Jara haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Boroi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vorontsov begaat een overtreding. Boroi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Martínez Jaramillo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Boroi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Boroi heeft problemen om de bal te vangen. Anemogiannis is nu in balbezit. Boroi verovert de bal door een tackle van achteren. Boroi schiet op doel. Na een snelle pass probeert Vorontsov de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Uña passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bernabé de bal. Bernabé speelt de bal door. Abalduev bereikt de bal nog maar net als eerste. Abalduev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Abalduev verovert de bal door een tackle van achteren. Abalduev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Caballos Felices!! :P - sants 1:0

30e minuut.
Abrante passt de bal in één keer door. Martínez Jaramillo probeert de bal aan de voet te houden. Uña geeft de bal voor. Rocca bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocca draait met de bal, schiet en ... Galdames verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fernández Cervera is nu in balbezit. Abalduev verovert de bal door een tackle van achteren. Abalduev haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Bernabé rent richting de bal. Magior tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bernabé is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Uña zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rocca rent richting de bal. Rocca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Caballos Felices!! :P - sants 2:0

32e minuut.
Siscar probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt de la Hera de bal. Abalduev is nu in balbezit. Abalduev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Caballos Felices!! :P - sants 3:0

34e minuut.
Vorontsov rent richting de bal. Vorontsov geeft een lange en hoge pass. Fernández Cervera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rocca rent richting de bal. Rocca schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Uña is nu in balbezit. Uña passt de bal zonder na te denken. Bernabé bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernabé geeft een hoge lob. Abalduev maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

43e minuut.
Mascaró is nu in balbezit. Mascaró geeft een hoge lob. Abalduev rent richting de bal. Abalduev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Caballos Felices!! :P - sants 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Caballos Felices!! :P 49%, sants 51%.
Los Caballos Felices!! :P - sants 4:0

46e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pérez Santamaría zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Uña is nu in balbezit. Uña geeft de bal voor. Abalduev maakt een snoekduik en kopt de bal. Galdames probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

47e minuut.
Uña met een sublieme pass. Pérez Santamaría bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Santamaría passt de bal in één keer door. Abalduev rent richting de bal. Abalduev haalt uit met een fantastische trap. Galdames bokst de bal weg.

60e minuut.
Anemogiannis kopt de bal weg. Uña bereikt de bal nog maar net als eerste. Uña geeft een lange en hoge pass. Abalduev heeft problemen om de bal te vangen. Abalduev haalt uit met een fantastische trap. Galdames bokst de bal weg.

71e minuut.
Magior is nu in balbezit. Magior passt de bal met de wreef. Bernabé rent richting de bal. Bernabé geeft een hoge lob. Abrante kopt de bal weg. Galdames kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Na een snelle pass probeert Anemogiannis de bal onder controle te krijgen. Uña met een sublieme pass. Bernabé is nu in balbezit. Bernabé geeft een hoge lob. Abalduev maakt een snoekduik en kopt de bal. Galdames bokst de bal weg.

81e minuut.
Inworp. Bernabé zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Uña speelt de bal door. Pérez Santamaría rent richting de bal. Pérez Santamaría schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Caballos Felices!! :P 38%, sants 62%.
Los Caballos Felices!! :P - sants 4:0