Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gandia c.f. Santa Marta Balompié
AMUNT VALENCIA!! Tactiek Red Label IV
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
13 Buitenspel 0
58.5 gemiddelde waardering 48
excellent Schieten good
very good Passen good
excellent Verdedigen good


5e minuut.
Kiciuś onderschept slim de pass. Kiciuś geeft een lange en hoge pass. Vujisić rent richting de bal. Dalgleish onderschept slim de pass. Dalgleish draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Na een snelle pass probeert Arango García de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Dalgleish neemt de hoekschop. Klungelig pakt Zian de bal. Minius bereikt de bal nog maar net als eerste. Minius schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gandia c.f. - Santa Marta Balompié 1:0

13e minuut.
Zian rent richting de bal. Zian passt de bal met de wreef. Andrássy rent richting de bal. Maiboroda is nu in balbezit. Maiboroda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Rock geeft de bal voor. Mourinha rent richting de bal. Szot bereikt de bal nog maar net als eerste. Constant onderschept slim de pass. Constant geeft een lange en hoge pass. Zharov bokst de bal weg.

23e minuut.
Şelaru geeft een hoge lob. Minius rent richting de bal. Zian begaat een overtreding. Zian krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Constant rent richting de bal. Constant geeft de bal voor. Klungelig pakt Vujisić de bal. Mourinha rent richting de bal. Mourinha schiet op doel. Zharov bokst de bal weg.

34e minuut.
Þórðarson passt de bal met de wreef. Trillo geeft de bal voor. Mourinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Mourinha haalt uit met een fantastische trap. Zharov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gandia c.f. - Santa Marta Balompié 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gandia c.f. 52%, Santa Marta Balompié 48%.
gandia c.f. - Santa Marta Balompié 2:0

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Dalgleish stond buitenspel. Kitane komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Rock verovert de bal door een tackle van achteren. Rock passt de bal in één keer door. Minius is nu in balbezit. Minius haalt uit met een fantastische trap. Zharov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
gandia c.f. - Santa Marta Balompié 3:0

72e minuut.
Inworp. Sailer komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Rock met een sublieme pass. Trillo rent richting de bal. Trillo geeft een hoge lob. Mourinha is nu in balbezit. Mourinha geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Kitane verovert de bal door een tackle van achteren. Kitane met een sublieme pass. Andrássy rent richting de bal. Andrássy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gandia c.f. - Santa Marta Balompié 3:1

89e minuut.
Kitane probeert naar een medespeler te passen. Trillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Trillo geeft een lange en hoge pass. Dalgleish is nu in balbezit. Dalgleish schiet op doel. Zharov bokst de bal weg. Dalgleish rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gandia c.f. 54%, Santa Marta Balompié 46%.
gandia c.f. - Santa Marta Balompié 3:1