Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ESPARTA C.F. santa_marta
4-4-2 Tactiek 523
50% Balbezit 50%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
66.7 gemiddelde waardering 62.7
excellent Schieten very good
excellent Passen very good
brilliant Verdedigen outstanding


3e minuut.
Wicke geeft een lange en hoge pass. Sánchez Muñoz rent richting de bal. Rocha onderschept slim de pass. Rocha draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Doeltrap. Venczel trapt de bal weg. Uribarri kopt de bal weg. Santaroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Santaroni draait met de bal, schiet en ... Venczel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Ivandić is nu in balbezit. Ivandić passt de bal zonder na te denken. Costa is nu in balbezit. Costa geeft de bal voor. Nabo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Wielgosz is nu in balbezit. Wielgosz met een sublieme pass. Santana Ponce heeft problemen om de bal te vangen. Santana Ponce geeft een hoge lob. Nabo krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Santana Ponce met de inworp. Ivandić speelt de bal door. Santaroni is nu in balbezit. Santaroni draait met de bal, schiet en ... Venczel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ESPARTA C.F. - santa_marta 1:0

43e minuut.
Santaroni bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Santana Ponce neemt de hoekschop. Klungelig pakt Nabo de bal. Nabo draait met de bal, schiet en ... Venczel bokst de bal weg.

45e minuut.
Ivandić speelt de bal door. Santana Ponce is nu in balbezit. Santana Ponce passt de bal in één keer door. Nabo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nabo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ESPARTA C.F. 33%, santa_marta 67%.
ESPARTA C.F. - santa_marta 1:0

46e minuut.
Ivić-Pašalić komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Sippel passt de bal in één keer door. Gonzalo is nu in balbezit. Gonzalo passt de bal in één keer door. Rocha rent richting de bal. Rocha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ESPARTA C.F. - santa_marta 1:1

55e minuut.
Daar is Uribarri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Costa met een sublieme pass. Uribarri probeert naar een medespeler te passen. Ivandić geeft een hoge lob. Santaroni springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Ivandić onderschept slim de pass. Ivandić geeft een lange en hoge pass. Nabo kopt de bal weg. Santaroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Santaroni haalt uit met een fantastische trap. Venczel bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ESPARTA C.F. - santa_marta 2:1

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gonzalo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ivandić is nu in balbezit. Ivandić geeft een hoge lob. Nabo springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ESPARTA C.F. - santa_marta 3:1

86e minuut.
Sippel passt de bal zonder na te denken. Sztaba met een sublieme pass. Haxhia is nu in balbezit. Haxhia geeft de bal voor. Rocha krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ESPARTA C.F. 45%, santa_marta 55%.
ESPARTA C.F. - santa_marta 3:1