Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los valdeiluna caraculos
cincovaldes Tactiek 5 defensas
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
3 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
54.3 gemiddelde waardering 49.4
solid Schieten very good
good Passen adequate
very good Verdedigen solid


2e minuut.
Rekieć controleert de bal met de borst. Białożyński rent richting de bal. Rekieć tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rekieć krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Segura met de inworp. Huma bereikt de bal nog maar net als eerste. Huma passt de bal in één keer door. Segura geeft een lange en hoge pass. Dadej maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Stăvaru probeert naar een medespeler te passen. Nahuel rent richting de bal. Nahuel geeft een hoge lob. Rozner is nu in balbezit. Rozner draait met de bal, schiet en ... Konradowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paauwe met een snelle inworp. Chakir probeert naar een medespeler te passen. Rozner is nu in balbezit. Rozner schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Bigot passt de bal met de wreef. Paauwe rent richting de bal. Paauwe geeft een hoge lob. Rozner springt en kopt de bal. Konradowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los valdeiluna 45%, caraculos 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
los valdeiluna - caraculos 0:0

65e minuut.
Segura verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bigot. Segura is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Huma zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dadej springt en kopt de bal. Ramikovič kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Huma speelt de bal door. Segura is nu in balbezit. Paauwe begaat een overtreding. Paauwe krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Białożyński rent richting de bal. Białożyński geeft de bal voor. Rozner rent richting de bal. Rozner heeft problemen om de bal te vangen. Rozner draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Nahuel neemt vlug de vrije trap. Daar is Rekieć, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bigot probeert naar een medespeler te passen. Rozner bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozner schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los valdeiluna 47%, caraculos 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
los valdeiluna - caraculos 0:0