Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
caraculos los valdeiluna
5 defensas Tactiek cincovaldes
43% Balbezit 57%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 6
49.1 gemiddelde waardering 50.2
solid Schieten good
average Passen good
very good Verdedigen very good


4e minuut.
Małocha passt de bal in één keer door. Jungues is nu in balbezit. Yenikonak begaat een overtreding. Yenikonak krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Dalli Cardillo verovert de bal door een tackle van achteren. Dalli Cardillo passt de bal in één keer door. Rozner rent richting de bal. Rozner haalt uit met een fantastische trap. Decarolis probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

9e minuut.
Mulţescu kopt de bal weg. Jungues rent richting de bal. Met opzet legt Mulţescu zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Mulţescu moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Mulţescu schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

16e minuut.
Prelo passt de bal met de wreef. Bigot heeft problemen om de bal te vangen. Huma is nu in balbezit. Huma geeft de bal voor. Tanay maakt een snoekduik en kopt de bal. Zantedeschi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Stăvaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Stăvaru geeft de bal voor. Kurański heeft problemen om de bal te vangen. Tanay rent richting de bal. Tanay schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Bârlădeanu rent richting de bal. Palombieri verovert de bal door een tackle van achteren. Palombieri heeft problemen om de bal te vangen. Palombieri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
caraculos - los valdeiluna 1:0

41e minuut.
Fábri passt de bal zonder na te denken. Huma rent richting de bal. Huma passt de bal in één keer door. Tanay rent richting de bal. Tanay schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: caraculos 65%, los valdeiluna 35%.
caraculos - los valdeiluna 1:0

49e minuut.
Bas geeft een hoge lob. Rekieć rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Białożyński. Białożyński krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Jungues met een sublieme pass. Małocha is nu in balbezit. Yenikonak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Małocha is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Małocha kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Zantedeschi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Klungelig pakt Yenikonak de bal. Jungues bereikt de bal nog maar net als eerste. Małocha rent richting de bal. Małocha haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Akkerman maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Jungues bereikt de bal nog maar net als eerste. Jungues speelt de bal door. Małocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Małocha schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: caraculos 67%, los valdeiluna 33%.
caraculos - los valdeiluna 1:0