Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cerverano Mihillas Charly F.C.
352a Tactiek Liga4D5M1ATT
43% Balbezit 57%
62% Spel op eigen helft 38%
10 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.6 gemiddelde waardering 53.8
solid Schieten weak
very good Passen solid
good Verdedigen very good


6e minuut.
Krofka probeert de bal met de borst te controleren. Eiro is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Krofka. Krofka krijgt een gele kaart.

11e minuut.
László met een sublieme pass. Zukač bereikt de bal nog maar net als eerste. Zukač passt de bal met de wreef. Eiro heeft problemen om de bal te vangen. Eiro draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Stemplewski rent richting de bal. Stemplewski passt de bal met de wreef. Liput is nu in balbezit. Sybis rent richting de bal. Sybis schiet op doel. Eftimie bokst de bal weg.

42e minuut.
Krofka kopt de bal weg. Zukač is nu in balbezit. Zukač geeft een hoge lob. Eiro is nu in balbezit. Eiro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cerverano Mihillas 63%, Charly F.C. 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cerverano Mihillas - Charly F.C. 0:0

47e minuut.
Liput probeert naar een medespeler te passen. Crăciun met een sublieme pass. Sybis rent richting de bal. Sybis haalt uit met een fantastische trap. Eftimie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cerverano Mihillas - Charly F.C. 1:0

58e minuut.
Sękowski passt de bal in één keer door. Sybis rent richting de bal. Sybis passt de bal met de wreef. Liput is nu in balbezit. Liput draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Daar is Sybis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. László is nu in balbezit. Crăciun tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Crăciun krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Daar is Eiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parkanska is nu in balbezit. Parkanska passt de bal met de wreef. Liput bereikt de bal nog maar net als eerste. Liput haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Zukač heeft problemen om de bal te vangen. Kubatek rent richting de bal. Kubatek geeft een lange en hoge pass. Eiro is nu in balbezit. Eiro schiet op doel. Kwidziński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Sękowski speelt de bal door. Stemplewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stemplewski geeft een lange en hoge pass. Liput rent richting de bal. Liput draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Parkanska bereikt de bal nog maar net als eerste. Parkanska passt de bal in één keer door. Resino heeft problemen om de bal te vangen. Eiro is nu in balbezit. Eiro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cerverano Mihillas 61%, Charly F.C. 39%.
Cerverano Mihillas - Charly F.C. 1:0