Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Charly F.C. Cerverano Mihillas
Liga4D5M1ATT Tactiek 352a
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
15 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
58.6 gemiddelde waardering 55.8
solid Schieten solid
solid Passen very good
very good Verdedigen solid


6e minuut.
Stemplewski probeert naar een medespeler te passen. Vakhula met een sublieme pass. Catalano Dupuy bereikt de bal nog maar net als eerste. Catalano Dupuy haalt uit met een fantastische trap. Kwidziński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Charly F.C. - Cerverano Mihillas 1:0

7e minuut.
Vakhula rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vakhula neemt de hoekschop. Catalano Dupuy is nu in balbezit. Catalano Dupuy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Na een snelle pass probeert Zukač de bal onder controle te krijgen. Sękowski is nu in balbezit. Sękowski geeft een hoge lob. Munerati is nu in balbezit. Munerati draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Fernando onderschept slim de pass. Fernando probeert naar een medespeler te passen. Dobrinoiu heeft problemen om de bal te vangen. Kupček bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupček draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Reisinger geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krofka met een snelle inworp. Liput geeft een lange en hoge pass. Munerati maakt een snoekduik en kopt de bal. Eftimie bokst de bal weg.

20e minuut.
Parkanska trapt de bal weg. László kopt de bal weg. Daar is Fernando, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Catalano Dupuy bereikt de bal nog maar net als eerste. Catalano Dupuy schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Vakhula passt de bal met de wreef. Catalano Dupuy rent richting de bal. Krofka maakt een afschuwelijke overtreding. Krofka krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Eiro kan de bal niet met de borst controleren. Crăciun rent richting de bal. Eiro schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Eiro krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Zukač is nu in balbezit. Zukač geeft de bal voor. Dobrinoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Catalano Dupuy onderschept slim de pass. Catalano Dupuy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Stemplewski kopt de bal weg. Daar is Crăciun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vakhula speelt de bal door. Catalano Dupuy bereikt de bal nog maar net als eerste. Catalano Dupuy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Eiro geeft de bal voor. Vakhula rent richting de bal. Vakhula passt de bal met de wreef. Catalano Dupuy bereikt de bal nog maar net als eerste. Catalano Dupuy draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Charly F.C. 46%, Cerverano Mihillas 54%.
Charly F.C. - Cerverano Mihillas 1:0

54e minuut.
Daar is Sękowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kupček met een sublieme pass. Zukač bereikt de bal nog maar net als eerste. Zukač geeft een lange en hoge pass. Catalano Dupuy springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Crăciun kopt de bal weg. Munerati rent richting de bal. Crăciun probeert naar een medespeler te passen. Bolovan rent richting de bal. Bolovan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Charly F.C. - Cerverano Mihillas 1:1

60e minuut.
Reisinger geeft de bal voor. László is nu in balbezit. László met een sublieme pass. Vakhula bereikt de bal nog maar net als eerste. Vakhula geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Daar is Parkanska, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parkanska geeft een hoge lob. Bolovan rent richting de bal. Liput heeft problemen om de bal te vangen. Liput draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Dobrinoiu geeft de bal voor. Bolovan kopt de bal weg. László speelt de bal door. Daar is Vakhula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vakhula geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Fernando onderschept slim de pass. Fernando geeft een lange en hoge pass. Inworp. Vakhula met de inworp. László geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Charly F.C. 42%, Cerverano Mihillas 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Charly F.C. - Cerverano Mihillas 1:1